Ana Sayfa / Genel / Bartın otobüs kazası

Bartın otobüs kazası

Bartın’da kaza yapan otobüs hangi firmanın sorusu. Bartın’da sabah saatlerinde Rize’den Zonguldak’a gitmek için yola çıkan Kamil Koç firmasına ait bir yolcu otobüsü kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazanın ardından ilk belirlemelere göre 36’sı yolcu olmak üzere toplam 39 kişi yaralandı.

Kamil Koç otobüsü Bartın’da kaza yaptı. Bartın’da sabah 07.30 civarında köyünde Kamil Koç firmasına ait bir yolcu otobüsü şarampole devrildi.

M.E. idaresindeki 22 FM 053 plakalı yolcu otobüsü Rize’den Zonguldak’a gitmek üzere yola çıktı. Otobüs Bartın’ın Akçamescit köyüne geldiğinde kontrolden çıkarak devrildi. Otobüsteki kazada araçta bulunan 36 yolcu ile 3 araç personeli yaralandı.

5890331.jpg

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulanslarla Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Jandarma ve polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

“BİR ANDA KENDİMİZİ BURADA BULDUK”

Kazadan hafif yaralı kurtulan Ferit Boray Akbulut gazetecilere yaptığı açıklamada, “Araç Rize’den kalkmıştı. Ben Ordu’dan binmiştim. Kazanın nasıl olduğunu anlayamadım. Ben o sıra uyuyordum. Anlayamadım. Bir anda kendimizi burada bulduk” diyerek yaşadıklarını anlattı.

5890333.jpg

Ambulansta ilk müdahaleleri yapılan bazı yaralılar olayın şokunu yaşadı. Olay yerine itfaiye ve AFAD ekipleri de sevk edildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İlginizi Çekebilir

Belediye başkanından çalışanına taciz

Belediye başkanı 25 yaşındaki bayan çalışanına makam odasında cinsel tacizde bulundu iddiası. Mardin’de belediye bakanı …

Sınırsız Hosting