Ana Sayfa / Sağlık / Bartu Can öldü

Bartu Can öldü

İç Mimar Bartu Can ölü bulundu. Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Yumurtalık Kayalıkları’nda arkadaşları ile kamp yapan 32 yaşındaki iç mimar Bartu Can, sabah saatlerinde çadırında ölü olarak bulundu. Vücudunda kesici veya delici alet ile ateşli silah izine rastlanmayan şahsın kesin ölüm nedeni otopsi ile ortaya çıkacak.

Bartu Can ölümü ve neden öldü sorusu. Bartu Can kim neci nereli neden öldü bilgileri. Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde arkadaşları ile kamp yapan iç mimar Bartu Can (32), sabah saatlerinde hareketsiz bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Arkadaşlarıyla kamp yapan 32 yaşındaki iç mimar çadırında ölü bulundu

SABAH SAATLERİNDE HAREKETSİZ BULUNDU

Olay, sabah saatlerinde Ereğli ilçesi Yumurtalık Kayalıkları’nda meydana geldi. Bölgede arkadaşları ile kamp yapan iç mimar Bartu Can, sabah saatlerinde hareketsiz bulundu. Can’ın arkadaşları, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi.

Arkadaşlarıyla kamp yapan 32 yaşındaki iç mimar çadırında ölü bulundu

ÖLÜM NEDENİ OTOPSİYLE ORTAYA ÇIKACAK

Bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. İncelemede, Can’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazede kesici veya delici alet ile ateşli silah izi bulunmazken, kesin ölüm nedeni otopsi ile ortaya çıkacak. Soruşturma sürüyor.

İlginizi Çekebilir

Elektronik sigarada uranyum ve kurşun bulundu

Elektronik sigara içenlerde kurşun ve uranyum izine rastlandı. Elektronik sigaralarda çok büyük tehlike. Sigara ve …

Sınırsız Hosting