Ana Sayfa / Manşet / Başakşehir maç fazlasıyla lider

Başakşehir maç fazlasıyla lider

Rize-Başakşehir maçının sonucu golleri ve Başakşehir Süper Lig’de liderlik koltuğuna oturdu maç fazlasıyla. Başakşehir, zirvedeki 6 takımın birbiriyle oynadığı haftada avantajı kaçırmadı! Okan Buruk’un öğrencileri, Çaykur Rizespor’u deplasmnada Skrtel’in 90+1’de attığı golle 2-1 mağlup ederek zirveye kondu!

Medipol Başakşehir Süper lig zirvesine oturdu Çaykur Rizespor’u yenerek. Süper Lig’in 23. haftasında Çaykur Rizepsor ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Çaykur Didi Stadı’nda oynanan mücadeleyi konuk takım 2-1 kazanarak haftayı lider tamamlamayı başardı. Başakşehir, Trabzonspor’un berabere kaldığı haftada maça liderlik hesabıyla çıktı. Hesap, çarşıya da uydu! Oyuna sonradan giren stoper Skrtel, galibiyet golünü atarak takımına 3 puan armağan etti.

Başakşehir, 43. dakikada Demba Ba’ya yapılan faulde kazanılan penaltıda Visca ile golü buldu: 1-0.

Dakikalar 60’ı gösterdiğinde Çaykur Rizespor, Caiçara’nın hatasından faydalandı. Topu Mert’e kafa pasıyla aktarmak isteyen Brezilyalı’nın hatasında araya giren Umar Aminu, Mert’ten sıyrılarak topu bomboş kaleye gönderdi: 1-1.

Oyuna 87. dakikada Ponck’un yerine dahil olan Martin Srktel, hücuma çıktığı pozisyonda sert şutla topu filelere göndermeyi başardı ve takımını 2-1’lik üstünlüğe taşıdı: 2-1.

Bu sonuçla Başakşehir 46 puanla liderliğe yükseldi. Bir maçı eksik olan Trabzonspor, Galatasaray ve Sivasspor’un da 45’er puanları bulunuyor. Çaykur Rizespor ise 1 maçı eksik olarka 24 puanla 14. sırada yer aldı.

İlginizi Çekebilir

Memura servis yerine para

Kamuda servisler kaldırılıyor, kamu çalışanlarına servis yerine akbil ya da para verilecek. memura minibüs parası …

Sınırsız Hosting