Ana Sayfa / Yaşam / Bayern Münih Beşiktaş ne zaman oynayacak?
BEŞİKTAŞ

Bayern Münih Beşiktaş ne zaman oynayacak?

Canlı Bayern Münih Beşiktaş maçı rne zaman hangi kanalda ve Beşiktaş, Alman Panzeri’ni yenebilir mi sorusu. Şampiyonlar Ligi son 16 Bayern Münih Beşiktaş maçının saati, tarihi ve canlı yayın kanalı. Beşiktaş Bayern Münih maçı ne zaman hangi kanalda ve bilet fiyatları. UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş’ın, Son 16 turuna grup lideri olarak katıldığı kura çekimi, yapıldı. Peki Beşiktaş’ın Devler Ligi’nde 2. turda rakibi kim oldu?

Bayern Münih Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı tarihi, saati ve naklen yayın kanalı. Bayern Münhi Beşiktaş maçı ne olur, Beşiktaş rakibinden puan alabilir mi sorusu. Beşiktaş Bayern Münih ilk maçı ve rövanş tarihi ile Şampiyonlar Ligi son 16 eşleşmeleri ve tur atlama ihtimali olan takımlar. Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Bayern Münih oldu.

Ülkemizi Avrupa’da temsil eden Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi belli oluyor. Siyah-Beyazlılar, Leipzig, Monaco ve Porto’nun bulunduğu G grubundan 14 puan ve namağlup olarak lider çıkmıştı. İşte eşleşmeler:

Juventus-Tottenham
Basel-Manchester City
Porto-Liverpool
Sevilla-Manchester United
Real Madrid-Paris Saint Germain
Shakhtar Donetsk-Roma
Chelsea-Barcelona
Bayern Münih-Beşiktaş

İlk maç deplasmanda rövanş Vodafone’da

Basel, Bayern Münih, Chelsea, Juventus, Porto, Real Madrid, Sevilla ve Shakhtar Donetsk ise aynı ülke veya gruptan takımların eşleşemeyeceği kura çekimine, ikinci torbadan girecek. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçları 13-14 ile 20-21 Şubat 2018, rövanşları ise 6-7 ile 13-14 Mart 2018 tarihlerinde yapılacak. Seribaşı takımlar, rövanş maçlarını sahalarında oynayacak. Siyah-Beyazlılar’ı Nyon’daki kura çekiminde Başkan Fikret Orman ve Asbaşkan Umut Güner temsil edecek.

Beşiktaş’ın geliri 230 milyon TL

Kupa 1’de ikinci tur biletini kapan Kara Kartal, bu başarısı sebebiyle kasasını da doldurdu. Ayak bastı parası olarak 12.7 milyon Euro’yu kapan Kara Kartal, Şampiyonlar Ligi gruplarını 4 galibiyet ve 2 beraberlikle tamamlayarak 7 milyon Euro’luk performans gelirini de elde etti. Son 16 primi olarak 6 milyon Euro’yu kazanan Şenol Güneş’in öğrencileri, ek olarak 25 milyon Euro da pazarlama gelirini almaya hak kazandı. Kara Kartal, hepsi toplandığında ikinci tura uzanan serüvende 50.7 milyon Euro’yu

(230 milyon TL) cebine koydu.

Pazarlama geliri: ……………………25 milyon Euro
Ayak bastı:…………………………..12.7 milyon Euro
Performans: …………………………….7 milyon Euro
Son 16 primi:…………………………….6 milyon Euro
TOPLAM: ….50.7 milyon Euro (230 milyon TL)

İlginizi Çekebilir

Berk Göktaş 5 milyonluk soruyu bildi

Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster’deki 5 milyonluk soruyu bilerek 5 milyon lira kazandı. Ekranların …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting