Ana Sayfa / Sağlık / Bayındır hastanesi kime ait, sahibi

Bayındır hastanesi kime ait, sahibi

Bayındır Hastanesi sahibi kim, kime ait nerenim hastanesi. Özel Bayındır Hastanesi kime ait, neden gündem oldu, kapatıldı mı?

Özel Bayındır Hastanesi nerede ne zaman kim tarafından kuruldu bilgisi. Bayındır hastanesi sahibi kim, hangi gruba ait. Yaşanan skandal olayların ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca harekete geçti. Ataşehir’de hastaya eziyet eden sağlık personelleri görüntüleri sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Konu hakkında soruşturma başlatılırken skandalın yaşandığı hastane hakkında da araştırmalar yapılıyor. Peki, Bayındır Hastanesinin sahibi kim? İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

İstanbul Ataşehir’de bir hastanede hastaya eziyet eden sağlık personellerinin görüntülerini sosyal medyada yayılması üzerine Sağlık Bakanlığı harekete geçti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı üzerinde konu hakkında bir açıklamada bulundu. Yaptığı açıklamada suçlular kesinlikle cezasını çekecek diyen Fahrettin Koca’nın açıklamasının ardından hastane hakkında araştırmalar yapılmaya başladı. Peki, Bayındır Hastanesinin sahibi kim? İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

BAYINDIR HASTANESİ OLAYI NEDİR?

İstanbul’un Ataşehir’e bağlı İçerenköy Mahallesi’nde yer alan Özel Bayındır Hastanesi’nde çekilen skandal görüntüler ülke gündemine bomba gibi düştü. Erkek ve kadın 2 hemşirenin Nermin Zeren adlı yaşlı hastaya yaptığı muamele tüm Türkiye’de ses getirdi. Cep telefonu kamerası ile çekilen skandal görüntüler herkesi ayağa kaldırdı. Yemek borusuna delik açılan ve konuşamayacak halde olan yaşlı kadına hakaret eden 2 sağlık personelinin hastanın yüzüne para attı ve kadınla dalga geçtiği görüntülendi.

OLAY HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Özel Bayındır İçerenköy Hastanesi’nde yaşlı bir kadına yapılan kötü muameleden sonra İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı olay hakkında soruşturma başlattı.Soruşturma kapsamında 8 şüpheli gözaltına alındı.

BAYINDIR HASTANESİ KAPATILDI MI?

Yaşanan skandal olayın ardından Sağlık Bakanlığı harekete geçti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastaneye müfettiş gönderildiğini ve incelemelerin başlatıldığını açıkladı.

İÇERENKÖY ÖZEL BAYINDIR HASTANESİ SAHİBİ KİM?

Yaşanan olaydan sonra hastanenin sahibi ve yöneticileri hakkında da araştırmalar yapılmaya başladı. Yürek sızlatan görüntülerin yayınlanması ile birlikte herkes tepki gösterdi.Özel Bayındır Hastanesi yöneticileri şu şekildedir:

Ozan Gürsoy, Yönetim Kurulu Başkanı

Ömer Bozdemir, Yönetim Kurulu Başkan Vekili

Mustafa Kıcalıoğlu,Yönetim Kurulu Üyesi

Ergün Yorulmaz, Yönetim Kurulu Üyesi

Murat Karayalçın, Yönetim Kurulu Üyesi

Kamil Erhan Ünal, Yönetim Kurulu Üyesi

Deniz Akay, Yönetim Kurulu Üyesi

Şennur Konak, Yönetim Kurulu Üyesi

Kemal Emre Sayar Yönetim Kurulu Üyesi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA YAPILDI

Görüntülerin sosyal medya düşmesi üzerine hastanede konu hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.Hastane tarafından yapılan açıklamada 31 Ocak 2022 tarihinde eski bir çalışan tarafından çekilen görüntüleri hastaneye ihbar edildiği söylendi.Yapılan ihbarın ardından görüntülerde yer alan şahıslar hakkında soruşturma başlatıldığı ve görevden alındığı ifade edildi.Soruşturmanın tamamlanmasından sonra kurul kararı ile çalışanların iş akitlerinin 24 Şubat 2022 tarihinde feshedildiği ve Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulduğu söylendi.

ŞİKAYETLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Görüntülerin sosyal medyada yayılması ile birlikte hastane hakkında araştırmalar yapılırken dikkat eken ifade ile karşılaşıldı. Hastanenin internet sitesi üzerinde”Yaşlı Dostu Hastane” ifadesinin yer alması üzerine birçok kişi tepki gösterdi. İnternette yer alan online şikayet sitesi üzerinden hastane hakkında birçok şikayet bildirisi yapılırken yapılan şikayetlerde oldukça dikkat çekti.Yapılan yorumlarda bir hasta çocuğuna sedye üzerinde serum verildiğini ifade ederken diğer bir hasta ise 715 TL istenen bir pansuman için başka bir hastanede 25 lira yapıldığını dile getirdi. Hastane hakkında yapılan şikayetler çığ gibi büyüyor.

İlginizi Çekebilir

Hastane randevusuna gitmeyene ceza

Hastane randevusuna gitmeyene 15 gün sağlık hizmeti verilmeyecek. Hastane randevusu alanlara büyük uyarı. Sağlık Bakanı …

Sınırsız Hosting