Ana Sayfa / Yaşam / Bayramiç’te orman yangını

Bayramiç’te orman yangını

Bayramiç orman yangını sürüyor. Son dakika Çanakkale ve son dakika Çanakkale ilçeleri haber ve gelişmeleri sitenizde. Bayramiç’te tarla yangını ormana sıçradı ekiplerin müdahalesi sürüyor. Çanakkale orman yangınları konusunda hassas bir bölge durumunda.

SON DAKİKA Bayramiç orman yangını söndürüldü mü son durum ne bilgisi. Çanakakle ilçeleri ve çanakkale son dakika haber ve gelişmeleri.

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bir tarlada başlayan yangın rüzgarın etkisiyle ormanlık alana sıçradı. Yangını söndürmek için seferber olan ekiplerin havadan ve karadan müdahaleleri sürüyor.

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesine bağlı Türkmenli köyü yakınlarındaki zirai alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Alevler, rüzgarın etkisiyle ormanlık alana sıçradı. Yangının söndürülmesi için 5 helikopter ve 2 uçak ile havadan, 25 arazöz, 4 ilk müdahale aracı, 11 su ikmal aracı, 4 dozer ve 200 personel ile karadan çalışma başlatıldı.

FARKLI NOKTALARDA NEDENİ BİLİNMEYEN YANGINLAR

Merkeze bağlı Kumkale köyü ile Biga ilçesinin Bezirganlar köyü yakınlarındaki ekili zirai alanlarda başlayan yangınlar ise ekiplerin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

İlginizi Çekebilir

Üsküdar öldürülen 3 kişinin isimleri

Üsküdar pastane çatışma öldürülen 3 kişinin isimleri ve yaralıların kimlikleri. İstanbul Üsküdar’da bir pastanede barışmak …

Sınırsız Hosting