Ana Sayfa / Kadınca / Bebekle direk dansı yapan kadın

Bebekle direk dansı yapan kadın

Kadın bebeğiyle direk dansı yaptı. bebekle direk dansı yapan kadın izle. Profesyonel direk dansçısı Ruzenka Kunstyrová, bebeği kucağındayken direk dansı yaptı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan dansçı, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Direk dansı  şampiyonu kadın bebeğiyle direk dansı yaptı videosunu paylaştı. Bebekli direk dansı videosu izle en çok arananlardan oldu.b Profesyonel dansçılık dalında dünya birinciliği olan direk dansçısı Ruzenka Kunstyrová, bebeği ile dans ettiği anlarla sosyal medyayı salladı.

KARİYERİNE ANNE OLDUKTAN SONRA DA DEVAM EDİYOR

Ruzenka Kunstyrova isimli genç kadın, profesyonel bir direk dansçısı. Ruzenka, anne olmadan önce gerçekleştirdiği bir dans performansını, anne olduktan sonra da devam ettiriyor.
BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Sosyal medya hesabında aktif olan ünlü dansçı kızı Lara’yı kucağına aldı ve direk dansı yapmaya başladı. Bebeğiyle olan ilginç deneyimini, takipçileriyle paylaşan Ruzenka, büyük ilgi gördü.
ÇOCUK KARİYERE ENGEL DEĞİL

Ayrıca Ruzenka, anneliğin kendisini daha özgüvenli ve kadınsı hissettirdiğini düşünüyor. Genç kadın, kariyer ve çocuk kavramlarının sanıldığı kadar korkunç bir ikili olmadığına da değindi.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting