Ana Sayfa / Gündem / BEGE kim, neci ası adı ne?

BEGE kim, neci ası adı ne?

BEGE olarak tanınan Berkçan Güven aslen nereli,kaç yaşında Yotube adresi ne ve nasıl içerik üretiyor bilgileri. Sosyal medyada tanınan Yotuber Berkcan Gücen yaptığı açıklamalar ile magazin gündeminde kendine yer buluyor. Dikkat çekici açıklamalarıyla öne çıkan Youtuber Berkcan Güven vatandaşların da ilgi odağı oldu. Peki, Youtuber Berkcan Güven kimdir? İşte Berkcan Güven’in bilinmeyenleri

Berkcan Güven takma adı BEGE aslen nereli, eğitimi ne ve kimdiri merak ediliyor. Taksim Dayı videoları ve BEGE’nin para istediler iddiası gündemde. YouTube’da yayınladığı videolarla kısa sürede tanınan YouTuber Berkcan Güven magazin gündemini meşgul etmeye başladı. Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Berkcan Güven merak edilirken Berkcan Güven kimdir ve Youtuber Berkcan Güven kimdir gibi sorular soruldu.

BERKCAN GÜVEN KİMDİR?
Berkcan Güven doğum tarihi: 30 Mayıs 1996 (23 yıl yaşında), İstanbul

Berkcan Güven tarzı ve mesleği: Vlog; Eğlence; Müzik
Berkcan Güven ya da takma adıyla BEGE; Türk Influencer ve YouTube ünlüsüdür. Işık Üniversitesi’nde Görsel İletişim Tasarımı okumaktadır.
2014 yılından beri oyun, müzik ve eğlence içerikli videolar çekmektedir. 2017 yılında yayınladığı YouTube Benim İşim dissiyle ve daha sonra yayınladığı Yeniden ve Neresi? gibi parçalarıyla büyük beğeni topladı. Videolarında genellikle ailesini de göstermektedir. Yeniden şarkısının klibinde şarkıcı Aleyna Tilki’yi oynatmasıyla gündeme oturmuştur.

Aynı zamanda seslendirme sanatçısı ve oyuncu Burhan Güven’in oğludur.

Ben Fero ve Reynmen, Unlost, Efe Uygaç gibi ünlülerle ve yayıncılarla bir araya gelip anneannesi için bir bağış yayını açıp Darülaceze’ye 200.000 TL bağışlamıştır.

1 Kasım 2014’te kendi adıyla YouTube kanalını kurmuştur. Kasım 2019 itibarıyla kanalında 3.790.000 abone, 596.337.695 görüntüleme ve 205 videosu bulunmaktadır.

İlginizi Çekebilir

Fethullah Gülen nerede?

Fethullah Gülen öldü mü, kaçırıldı mı nerede? ABD’de Fethullah Gülen’in kaçırıldığı öne sürüldü Fethullah Gülen’in …

Sınırsız Hosting