Ana Sayfa / Gündem / Behzat Ç 5. bölüm izle Blu TV

Behzat Ç 5. bölüm izle Blu TV

Blu TV behzat Ç. 5. bölüm ve fragmanı izle. behzat Ç. 4. bölüm full izle ne oldu, Behzat Ç yeni bölümde (Behzat Ç. 5. bölüm) ne olacak yine cinayet aydınlatılabilecek mi sorusu. BluTV izle Behzat Ç. Behzat Ç. 5. Bölüm fragmanı yayımlandı! Erdal Beşikçioğlu’nun başrolde olduğu Behzat Ç. dizisi 4. Sezon 4. Bölümüyle 15 Ağustos’ta izleyiciyle buluştu. Ekrana gelen son bölümde Behzat komiser, Esra’nın ardından ilk kez bir şeyler hissetmeye başlar. Behzat Ç. 4. sezon 5. bölüm ne zaman?

Behzat Ç 5. bölüm 22 ağustos BluTV izle. Çocuk istismarı ile birlikte bir cinayetin peşindeyken tanıştığı genç ve güzel psikolog, Behzat tarafında yeni duyguların fitilini ateşleyecekken Esra’nın hayali komiseri bırakmayacaktır. Behzat ve ekibinin olduğu kadar Ercüment için de yeni bir gelişme vardır. Behzat Ç. yeni bölüm ne zaman? Behzat Ç. 5. Sezon fragmanı yayımlandı mı? 4. bölümde neler oldu?

BEHZAT Ç. 4. SEZON 5. BÖLÜM FRAGMANI
Yıllar sonra BluTv’de izleyici ile buluşan Behzat Ç, yeni düzende Ercüment’in yanı sıra sayısız cinayeti aydınlatmak için geri döndü. Son olarak asi komiser, Ercüment’in onu göreve döndürmek için Cinayet Büroya uyguladığı oyunu sorgulamaya başlar. Öte yandan olaylar, cinayetler dur durak bilmez.
Heyecanla beklenen 5. bölümde Behzat ve ekibi, esrarengiz bir şekilde ölen sosyal medya fenomeninin cinayetini araştırır. İnter Medya’nın yapımcılığını yaptığı, Ercan Mehmet Erdem’in senaryosunu kaleme aldığı ve Serdar Akar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’ yeni bölüm fragmanı yayımlandı.
5. BÖLÜM NE ZAMAN?
Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Canan Ergüder’in başrollerde yer aldığı ve BluTV’de yayın hayatına başlayan Behzat Ç, 4. sezon 5. bölüm 22 Ağustos Perşembe günü seyirciyle olacak.

İlginizi Çekebilir

Köpekler ünlü türkücünün kardeşine saldırdı

Sabahat Akkiraz’ın  kardeşine sokak köpekleri saldırdı mutlak ölümden döndü. Sokak köpeklerinin saldırıları arttı herkesin canı …

Sınırsız Hosting