Ana Sayfa / Kadınca / Belçim Bilgin boşandı

Belçim Bilgin boşandı

2018 boşanan ünlüler arasına Belçim Bilgin-Yılmaz Erdoğan çifti de katıldı. Belçim Bilgin boşanmalarını anlattı. Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, 12 yıllık eşi Belçim Bilgin’den boşandığını ifade ederek, “Adliyeye el ele girdik, kol kola çıktık” dedi.

Yılmaz Erdoğan boşandı. Belçim Bilgin Yılmaz Erdoğan çifti de boşandı. 2018 boşanan ünlüler arasına iki ünlü isim daha katıldı. Belçim Bilgin ile Ağustos 2006’da evlenen Yılmaz Erdoğan, 10 gün önce boşandıklarını açıkladı. 51 yaşındaki Erdoğan, “Sevgi ve saygı dolu bir şekilde bitti. Adliyeye el ele girdik, kol kola çıktık” dedi. Esra Erol ve Ali Özbir çifti ile Yeniköy Arnavutköy Balıkçısı’nda yemekte bir araya gelen Yılmaz Erdoğan boşandığını açıkladı. Yemek sonrası soruları yanıtlayan Erdoğan, “Belçim Hanım’la Çağlayan Adliyesi’nde boşandığınız doğru mu?” sorusuna “Haber doğru da adliye yanlış” şeklinde esprili yanıt verdi. Bilgin ile Erdoğan’ın evliliklerinden Rodin Nazım isimli bir erkek çocukları dünyaya gelmişti. Erdoğan kızı Berfin’in dünyaya geldiği ilk evliliğini Sanem Oktar ile 1993 yılında yapmış ikili 5 yıl sonra birlikteliklerini noktalamıştı.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting