Ana Sayfa / Kadınca / Bella Hadid’den Filistin mesajı

Bella Hadid’den Filistin mesajı

Dünyaca ünlü model Bella Hadid gerekirse Filistin için mankenliği bile bırakacağını açıkladı. İsraillilerin en nefret ettiği model Bella Hadid oldu. Bellla Hadid, Uluslararası camia’da Filistin davasına verdiği destek nedeniyle büyük takdir topluyor.

Filistin kökenli dünyaca ünlü model Bella Hadid, Filistin’i savunduğu için birçok markanın kendisiyle çalışmayı bıraktığını söyledi. Hadid, “Her gün babamla birlikte olmayı, ibadet edebilmeyi ve Müslüman bir kültürde yaşayabilmeyi çok isterdim.” diye konuştu.

Dünyaca ünlü Filistin kökenli 25 yaşındaki manken Bella Hadid, bir dergiyle röportaj yaptı. Hadid, Filistin halkıyla ilgili düşüncelerini anlattı.

Filistin halkı adına savunuculuk yapan Hadid, nu dünyaya model olmak için gelmediğini anladığını söyledi. Hadid, Kaliforniya’da büyüdüğünü ve 2000 yılında anne ve babasının boşanmasının ardından Filistin bağlarından koptuğunu hissettiğini söyleyen Hadid, hislerini şöyle dile getirdi:

MÜSLÜMAN BİR KÜLTÜRDE YAŞAYABİLMEYİ ÇOK İSTERDİM

“Uzun zamandır Filistin köklerimi özlüyordum ve bu beni gerçekten çok üzgün ve yalnız hissettiriyordu. Her gün babamla birlikte olmayı, ibadet edebilmeyi ve Müslüman bir kültürde yaşayabilmeyi çok isterdim. Ama bana bu verilmedi. Filistin’i hiçbir zaman özgür görememiş, orada yaşayan yaşlılar ve büyüyüp güzel bir hayat sürebilecek çocuklar için çabalıyorum. O kadar şanslıyım ki, istediğim ve hissettiğim gibi konuşabileceğim bir pozisyondayım.

BİRÇOK ŞİRKET BENİMLE ÇALIŞMAYI BIRAKTI

Düşüşe geçtim. İşimi kaybettim. O kadar çok şirket benimle çalışmayı bıraktı ki… Yedi yıldır evlerinde yemek yediğim arkadaşlarım gibi beni tamamen bırakanlar oldu. Bu dünyaya model olmak için gelmediğini anladım. Mesleğimden olmak beni korkutmuyor.”

İlginizi Çekebilir

Çorlu Tren kazası dava kararları

Çorlu Tren kazası dava sonucu açıklandı. Çorlu Tren kazası hapis cezası alan isimler kim kaç …

Sınırsız Hosting