Ana Sayfa / Manşet / Benzema’ya yıllık 200 milyon Euro

Benzema’ya yıllık 200 milyon Euro

Suudi Arabistan 2 yıl için futbolcu transferlerine tam 20 milyar Euro ayırdı ilk faydalanan bienzema oldu. Real Madrid’den ayrılan Karim Benzema, Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad ile sözleşme imzaladı. Fransız forvet, Suudi ekibinden 3 sezon için 600 milyon euro kazanacak.

Benzema yıllık 20 milyon Euro’ya Arabistan’a gitti. Suudi Arabistan takımları futbolcu transferi için 2 yıl içinde 20 milyar Euro harcayacak. 36 yaşındaki golcü Karim Benzema, resmen Suudi Arabistan’da. Real Madrid ile yollarıa yıran Fransız forvet, Al-Ittihad ile sözleşme imzaladı.

Karim Benzema, yıllığı 200 milyon eurodan 3 sezonluk bir anlaşmaya imzasını attı. Fransız futbolcu 3 yıl için 600 milyon euro kazanacak.

Suudi Arabistan Ligi’nde yeni sezonda Cristiano Ronaldo ile Karim Benzema, yakın arkadaşı ile bu kez rakip olarak şampiyonluk için mücadele edecek.

Real Madrid’le toplam 25 kupa kazanan Benzema, Şampiyonlar Ligi’nde tam 5 kez zafer yaşadı. Fransız forvet, 2021-22 sezonundaki başarıda adeta takımını tek başına sırtlamış ve “Ballon d’Or” ödülünü kazanmıştı.

İlginizi Çekebilir

Necmettin Erbakan Akyüz’e soruşturma

Şampiyon olduktan sonra Filistin barağı açtı diye şampiyonluğu elinden alınan Necmettin Erbakan Akyüz’e soruşturma açıldı. …

Sınırsız Hosting