Ana Sayfa / Yaşam / Berdan Mardini ve Seçkin Piriler veda etti

Berdan Mardini ve Seçkin Piriler veda etti

Survivor 2023 ayrılan ünlüler. Berdan Mardini ve Seçkin Piriler Survivor 2023 yarışmasını terk etti. Acun’a Survivor’da ünlüler darbesi iki ünlü isim yarışmadan diskalifiye oldu.

Seçkin Piriler ve Berdan Mardini Survivor 2023’ü terk eden ünlüler oldu. 2023 Survivor beklenen ilgiyi görmedi yarışmaya alınan ünlüler de adeta fos çıktı. Survivor 2023’te ünlüler takımındaki yaprak dökümü devam ediyor. Ümit Erdim’in oylama sonucu elenmesinin ardından Berdan Mardini ve Seçkin Piriler de yarışmaya veda etti. Bir süredir Survivor’da oyunlarda yer almayan Berdan Mardini, sağlık problemleri nedeniyle veda etmek zorunda kalırken; Seçkin Piriler ise ada şartlarının kendisini çok zorladığı gerekçesiyle yarışmadan kendi isteğiyle ayrıldı.

Survivor 2023’te geçtiğimiz salı günü konseyde yapılan oylamada Ümit Erdim’in veda etmesinin ardından iki isim daha yarışmadan ayrıldı.

BERDAN MARDİNİ, SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE AYRILDI

Bir süredir oyunlarda neden yer almadığı merak konusu olan Berdan Mardini’nin sağlık sorunları nedeniyle Survivor’a devam edemeyeceği açıklandı. Acun Ilıcalı, yarışmacıya devam etmek isteyip istemediğinin sorulduğunu ve Berdan Mardini’nin gitmek istediğini söyledi.

Survivor'da Berdan Mardini ve Seçkin Piriler yarışmaya veda etti! İşte sebepleri

SEÇKİN PİRİLER ADA ŞARTLARINA DAYANAMADI

Seçkin Piriler de Survivor’dan kendi isteğiyle ayrıldı. Piriler, ada şartlarının kendisini çok zorladığını ve devam etmek istemediğini açıkladı. Bunun üzerine Piriler eleme gecesinde oy kullanamadı ve kendisine de oy atılamadı.

Survivor'da Berdan Mardini ve Seçkin Piriler yarışmaya veda etti! İşte sebepleri

SURVİVOR 2023 KİM ELENDİ ELEME ADAYLARI

TV8 kanalında yayınlana Survivor, yeni bölümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Survivor’da bugünkü dokunulmazlık oyunu sonrasında eleme gerçekleşti. Eleme sonucunda 2 kişi yokluk adasına gidecek. Peki, Survivor yokluk adasına kim gitti? Survivor konseyde çıkan isim ne? Detaylar haberimizde…

SURVİVOR NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Survivor haftanın hemen hemen her günü saat 20:00 ‘da TV8’de ekranlara geliyor. Survivor yarışmasını TV8’den canlı olarak izleyebilirsiniz.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİM?

Survivor’da gönüllerin dokunulmazlık oyununu kazanmasının ardından ünlüler arasında oylama gerçekleşti. Oylama sonucunda ilk aday Yusuf oldu. Performans birincisi Zeynep’in oyuyla ikinci aday Ertuğ olmuştur. Oylama sonucu sırasıyla şu şekildedir:

Yusuf: 4

Kürşat: 3

Ertuğ: 1

Buse: 1

Çağla:1

Cansu: 1

Aysu:1

 

İlginizi Çekebilir

Gaziosmanpaşa toprak kayması

İstanbul Gaziosmanpaşa toprak kaması olan bölge ve etkilenen gecekondu sayısı. İstanbul Gaziosmanpaşa’da toprak kayması meydana …

Sınırsız Hosting