Ana Sayfa / Genel / Bergen nasıl öldü, kaç yaşında?

Bergen nasıl öldü, kaç yaşında?

Bergen ne zaman nasıl öldü,Bergen’in mezarı nerede? Halis serbest yaşıyor mu, öldü mü kim bilgileri. Bergen’in hayatını konu alan Bergen filminin vizyona girmesi ile birlikte Halis Serbest yaşıyor mu? Sorusu gündeme gelmişti. İzleyiciler başta olmak üzere birçok kişi Halis Serbest yaşıyor mu? Sorusuna yanıt aramakta. Peki, Halis Serbest yaşıyor mu? Halis Serbest hayatta mı, öldü mü? Halis Serbest kimdir, ne iş yapar?

Bergen ne zaman nerede nasıl öldü Bergen kaç yaşında öldü ve Bergen’in mezarı nerede soruları. Bergen’in yüzüne kmezzap atan halis serbest yaşıyor mu nerede ne yapıyor soruları. Halis Serbest yaşıyor mu? Sorusu, Bergen filminin izleyicileri başta olmak üzere birçok vatandaş tarafından merak konusu haline geliyor. Eski eşi tarafından önce yüzüne kezzap atılan ve sonrasında öldürülen şarkıcı Bergen’in hayatına dair çekilen filmi şubat ayında vizyona girmişti. Peki, Halis Serbest yaşıyor mu? Halis Serbest hayatta mı, öldü mü? Halis Serbest kimdir, ne iş yapar?

HALİS SERBEST YAŞIYOR MU?

Halis Serbest, Bergen ile evlenirken “Gazino işini bırakacaksın, bu bana da aileme de yakışmaz.” Açıklamalarından sonra Bergen, sahnelere dönmek ve Serbest’ten ayrılmak istemiştir. Halis Serbest, şimdi Adana’da serbest meslek sahibidir. İkinci eşinden olan dört çocuğuyla birlikte yaşıyor.

BERGEN’İN ÖLÜMÜ

14 Ağustos 1989’u 15 Ağustos’a bağlayan gece, Pozantı, Adana’da boşandığı eşi tarafından kurşunlanarak öldürülen; 30 yıllık kısa yaşamına 6 long play, 11 kaset, 129 şarkı ve 1 video filmi sığdıran Bergen memleketi Mersin’e defnedildi. Toroslar, Mersin’deki asri anıt mezarlık ziyarete açıktır.

BERGEN’İN ÇCUĞU VAR MI YAŞAMI
Bergen filmini izleyenler, ardından hakkında merak edilenleri araştırıyor. Bergen’e dair araştırılan konulardan biri de çocuk sahibi olup olmadığı oldu. Peki, Bergen’in çocuğu var mı? İşte, detaylar…


BERGEN’İN ÇOCUĞU VAR MI?
Bergen’in ablası Hatice Vargı, verdiği bir röportajda Bergen’in çocuğu hakkındaki iddialarına şu sözlerle açıklık getirmişti. “Abla doktordan geliyorum yine, doktorun verdiği ilaç geri tepti” derdi. Yani kabul etmiyordu vücudu. Çocuğu olsun diye çok uğraştı ama maalesef olmadı.

BERGEN KİMDİR?
Belgin Sarılmışer veya bilinen sahne adıyla Bergen (15 Temmuz 1959, Mersin – 14 Ağustos 1989, Adana), Türk arabesk-fantezi şarkıcısı ve oyuncu. 1982-1989 yılları arasında 5 plak, 8 albüm ve 129 şarkısı yayımlandı. Ayrıca yönetmenliğini ve senaristliğini Ülkü Erkakalın’ın yaptığı, Yalçın Gülhan ve Asuman Arsan’ın rol aldığı 1986 yapımı Acıların Kadını adlı filmde oynadı. “Arabesk’in Kraliçesi” olarak da bilinen Bergen, 1986’nın sonlarında yaptığı Acıların Kadını albümü ile büyük ün kazandı.

Ölümünden sonra Giden Gençliğim, Garibin Çilesi Mezarda Biter ve Son Ağlayışım adlı albümleri çıkarıldı. Kendisine sürekli şiddet uygulayan eşinin azmettirdiği kişi tarafından 1982’de nitrik asitli saldırıya uğradı ve sağ gözünü kaybetti. 1987’de ise Adana’daki bıçaklı saldırıdan yaralı olarak kurtuldu. 1989 yılında boşandığı eşi Halis Serbest tarafından silahla vurularak öldürüldü ve Mersin Şehir Mezarlığına defnedildi. Bergen, günümüzde Türkiye’de kadına karşı şiddetin sembol isimlerinden birisi olarak kabul edilmektedir.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting