Ana Sayfa / Kime Ait / Berk Hacıgüzeller neci, kim, nereli?

Berk Hacıgüzeller neci, kim, nereli?

Berk Hacıgüzeller aslen nereli, ne iş yapıyor ve kimdir soruları. Memleket Partisi, bazı büyükşehirler ve ilçelerdeki belediye başkanı adaylarını açıkladı. Memleket Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Berk Hacıgüzeller oldu.

Berk Hacıgüzeller memleketi., kaç doğumlu, neci, eğitimi ve kimdir bilgileri. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin bazı ilçe ve büyükşehirlerdeki belediye başkan adaylarını kamuoyuyla paylaştı.

Memleket Partisi’nin İstanbul adayı Berk Hacıgüzeller, Balıkesir adayı Mahir Bakan İzmir adayı ise Cüneyt Oğuz oldu.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için hazırlıklar hızlandı. Siyasi partiler aday belirleme çalışmalarına yoğunlaştı. Tüm partilerin kazanmak istediği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları tek tek açıklandı. Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu, Buğra Kavuncu, Merak Danış Beştaş, Azmi Karamahmutoğlu, Birol Aydın, Mehmet Altınöz gibi isimlerin yarışacağı yerel seçimlerde Memleket Partisi İstanbul adayı Berk Hacıgüzeller oldu. Peki, Memleket Partisi İBB adayı Berk Hacıgüzeller kimdir, kaç yaşında, nereli İşte yanıtı..

MEMLEKET PARTİSİ İSTANBUL ADAYI

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce son dakika açıklaması geldi. 17 Şubat Cumartesi günü yapılan Memleket Partisi aday tanıtım toplantısı milyonlarca partili tarafından takip edildi. Vatandaşların pürdikkat incelediği yerel seçim İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayları listesine Memleket Partisi de katıldı. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Memleket Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı olarak Berk Hacıgüzeller ismini duyurdu.

BERK HACIGÜZELLER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Memleket Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Berk Hacıgüzeller olarak açıklandı. İş insanı olan Berk Hacıgüzeller hayatı merak edildi. 31 Mart yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için yarışacak olan Berk Hacıgüzeller 8 Kasım 1966 İstanbul doğumlu. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde lisans eğitimi aldı. Marmara Üniversitesi yönetim ve organizasyon dalında yüksek lisans eğitimi aldı. Westminster Üniversitesi’nde Uluslararası İşletmecilik ve Londra Üniversitesi’nde Uluslararası Hukuk alanlarında yüksek lisans çalışmaları yapan Berk Hacıgüzeller serbest mali müşavirlik, yatırım yönetimi ve kurumsal yönetim danışmanlığı yaptı. Kamu Gözetim Kurumu Bağımsız Denetçisi olan Berk Hacıgüzeller evli ve 1 çocuk babasıdır.

İlginizi Çekebilir

iPhone 16 nasıl olacak?

iPhone 16 görüntüleri sızdı. iPhone 16 tasarımı ve tahmini Türkiye satış fiyatı belirlendi. Apple, iPhone …

Sınırsız Hosting