Ana Sayfa / Genel / Berkan Survivor 2022 elendi

Berkan Survivor 2022 elendi

Berkan dün gece Survivor 2022 All Star’dan elenen isim oldu. Berkan gitti Survivor’dan. Dün gece Survivor All Star 2022 kim elendi kimler elenme adayı oldu bilgisi. Nagihan, Nisa, Berkan ve Hikmet dün gece Survivor’da elenme adayı oldu bu dört isimden biri elendi. Survivor All Star 2022’de sürpriz elenen isim kim bilgisi.

Berkan Survivor All Star 2022’Den elendi dün gece. Berkan, Survivor All Star 2022 şampiyonu olmak istiyordu. Survivor’da kim elendi dün gece 22 Haziran 2022 sorusu ve cevabı. Adem yine dokunulmazlık kolyesini boynuna taktı ve Nagihan ilk kez eleme potasına girdi üstelik Hikmet ile birlikte. Berkan ve Nisa da eleme potasındaydı.

ACUN’DAN TORPİL SÖYLENTİLERİNE TEPKİ

Acun Ilıcalı, torpil yapıldığı yönündeki söylentilere büyük tepki gösterdi.

Survivor 2022 All Star’da bireysel dokunulmazlıklara geçildi. Yarışmacılar kıyasıya rekabet içerisinde… Büyük rekabetlerin yaşandığı dokunulmazlık oyunları artık daha önemli bir hale geliyor. Bu akşam Survivor’da bir yarışmacı dokunulmazlığı kazanacak, bir yarışmacı ise eleme adayı olacak. Ardından büyük oylama sonuçlarına göre elenen isim belli olacak. Peki ama 21 Haziran Survivor All Star’da eleme adayı kim oldu? İşte Survivor 2022’de yaşanan son gelişmeler…

Survivor’da dokunulmazlığı kim aldı, eleme adayı kim oldu?

Batuhan Karacakaya, Survivor’da ilk bireysel dokunulmazlığın sahibi olmuştu. Dün akşam ise Ayşe ikinci dokunulmazlığı kazanmıştı. Bu akşam dokunulmazlığı alacak isim eleme adayını belirleyecek. Üçüncü dokunulmazlığın finalinde Batuhan ve Adem yarıştı. Adem Kılıççı 4-2’lik skorla üçüncü dokunulmazlığı kazandı.

Survivor’da eleme adayı kim oldu?

Eleme adayları belli oldu. Adem Kılıççı iki eleme adayı belirledi.

NAGİHAN-HİKMET GERİLİMİ POTAYA DAMGASINI VURDU

Adem, ”Her başarının da bir sorumluluğu var. Bu sorumluluğu da taşıyabileceğimi düşünüyorum açıkçası. Kendi takımımdan iki kişiyi söylemem gerekiyor. Her zaman önceliğim karşı takımdan birini söylemekti. Kendi takımımızdan birini söylememem gerekiyorsa eğer söyleyebileceğim insanları bir şekilde sıralamam gerekiyor. İlk söyleyeceğim isim de buraya geldiğinden beri bize faydalı oluyor. Daha önce problem yaşamamıza rağmen o problemleri unuttuk.
Sadece söylememem gerektiği için ilk olarak Hikmet’i söyleyeceğim.” dedi. Üçüncü eleme adayı olan Hikmet, ”Geldiğim günden beri o kadar çok sakatlık yaşadım. Hiçbir zaman ağzımı açmadım. Mücadeleme sonuna kadar devam ettim. Bir haftadır sol dirseğimden şırınga şırınga iğneler alınıyor. Atış bileğimde ağrı vardı. Doktora göstermemize rağmen yapacak çok bir şey yok. Sayılı günler kaldı. Bireysele geçtiğimiz günden beri çok sayı alamıyorum. Yine mücadele ediyoruz. Atış bileğinde olduğu zaman 5-6 gündür kötü yarışıyorum. Kendimi koruyamadım. Yapacak bir şey yok. Arkadaşlarımın hepsi başarılı. ” dedi.

Adem, ”En son söyleyeceğim isim Batuhan’dı. Diğer arkadaşlarımızda zaman zaman karşı takıma geçip mücadele ettiler. Açıkçası kararımı daha önce açıkladım. Kendisine de söyledim. Kendisi de aslında ben de seninle konuşacaktım. Ben de istiyorum cevabını vermişti. Zaten aralarında bir problem de vardı. Birbirlerini potaya davet etmişlerdi. Nagihan diyorum.” ifadelerini kullandı. 

4. eleme adayı olan Nagihan, ”Ne konuşacağımı çok bilmiyorum. Çok sık girmediğim için potalara ne konuşulması gerektiğini de daha çözemedim. Sonuçta son düzlüğe gelmişken kimse potaya girmek istemez. Elimden gelenin fazlasını yapıyorum. Yeri geliyor finale kadar çıkıyorum bir defa kolye almışım. Her zaman o kolyeyi kazanmak çok kolay olmuyor.” cümlelerini belirtti.

21 Haziran 2022 Survivor eleme adayları

Berkan
Nisa
Hikmet
Nagihan

Acun Ilıcalı Survivor All Star’dan son elenen adayı açıklıyor.

SON DURUM. Survivor 2022 All Star elenen isim. BERKAN

İlginizi Çekebilir

Market sapığı kadını taciz etti

Markette kadını parmak atan sapık şoku. Kırklareli’nde markette kadına sapık dadandı. sapık adam kadına parmak …

Sınırsız Hosting