Ana Sayfa / Sağlık / Berna Laçin yürüyemiyor

Berna Laçin yürüyemiyor

Berna laçin7in hastalığı ne neden yürüyemiyor. Berna Laçin hastanede yoğun bakımda mı son sağlık durumu nasıl soruları. tiyatrocu Berna Laçin sağlık sorunları yüzünden yürüyemez hale geldi oyuncunun riski büyük iddiaları. Berna Laçin apar topar hastaneye kaldırıldı. Acil olarak ameliyata alınacağını açıklayan Laçin; “Acilen ortaya çıkan, ne yazık ki benim için ciddi tehlike arz eden ve an itibarıyla yürümemin dahi yasaklandığı omurilik sorunum nedeniyle çok acil ameliyata girmek zorundayım” dedi

Berna Laçin ne hastası, rahatsızlığı ne merakları korku ve panik içinde haber bekliyor. Berna Laçin omurilik sorunu yüzünden yürüyemiyor acil ameliyat edilecek. Berna Laçin, sağlığıyla ilgili bir açıklama yaparak acilen ameliyata alınacağını söyledi.

Yürümesinin dahi yasaklandığı ciddi bir omurilik sorunuyla karşı karşıya kaldığını dile getiren Berna Laçin, Pamukkale’de sahneleyeceği tek kişilik oyunu ‘Hayal Satıcısı’nın yanı sıra, 7 Mart’ta İzmir ve 8 Mart’ta Bodrum’daki gösterimlerin de iptal edildiğini belirtti.

“YÜRÜMEM DAHİ YASAK”

Berna Laçin; “Kul kurar, kader gülermiş. Acilen ortaya çıkan, ne yazık ki benim için ciddi tehlike arz eden ve an itibarıyla yürümemin dahi yasaklandığı omurilik sorunum nedeniyle çok acil ameliyata girmek zorundayım. Eeee, bunca yük ve baskı elbet kendini bedende de baskı olarak gösterecekti. Ne yaşarsak bedende hastalık olarak karşımıza çıkıyor. Tüm seyircilerden çok çok özür diliyorum. İyi günlerde görüşmek üzere, o güne kadar dualarınızı beklerim. Sevgiler, saygılar…” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Zehra Güneş’in kahvaltısı

Milli kadın voleybolcular nasıl besleniyor, Filenin sultanları sabah kahvaltısında ne yiyor ne içiyor bilgisi. Mili …

Sınırsız Hosting