Ana Sayfa / Spor / Beşiktaş-Antalya ne zamana ertelendi

Beşiktaş-Antalya ne zamana ertelendi

Canlı Beşiktaş-Antalyaspor ne zaman oynanacak erteleme maçı sorusu. Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında bugün 20.00’de oynanması planlanan Beşiktaş – Antalyaspor müsabakası, Taksim’de yaşanan patlamanın ardından güvenlik sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

Beşiktaş’ın Antalyaspor maçı terör nedeniyle ertelendi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlama nedeniyle Vodafone Park’ta bu akşam oynanması gereken Beşiktaş – Fraport TAV Antalyaspor maçını ileri bir tarihe erteledi.

Federasyondan yapılan açıklama şöyle:

“İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlama sonrasında TFF Yönetim Kurulu yaptığı değerlendirme sonucunda, Vodafone Park’ta bu akşam saat 20.00’de oynanması gereken Beşiktaş – Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasını ileri bir tarihe ertelemiştir.

Milletimizi büyük bir üzüntüye boğan bu acı olay sonrasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.”

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe Opet Sultanlar Ligi şampiyonu

Sultanlar Ligi 2023-2024 şampiyonu Fenerbahçe Opet oldu. voleybolda Fenerbahçe rakipsiz kaldı yine şampiyon hep şampiyon. …

Sınırsız Hosting