Ana Sayfa / Yaşam / Beşiktaş Bayern Münih maç ne zaman? Bilet fiyatları

Beşiktaş Bayern Münih maç ne zaman? Bilet fiyatları

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi yeni rakibi. Beşiktaş Bayern Münih maç tarihleri ve bilet fiyatları.  Beşiktaş’ın mücadele ettiği UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 Turu kura çekimi yapılıyor. İsviçre’nin Nyon kentinde çekilen kurada rakibimiz belli oluyor!

Beşiktaş Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta ve BJK Bayern Münih bilet fiyatları. Beşiktaş, Bayern Münih’i yenebilir mi sorusu? UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 Turu kuraları İsviçre’nin Nyon kentinde gerçekleşiyor. Temsilcimiz Beşiktaş’ın da rakibinin belli olacağı kura çekiminde Avrupa’nın devlerinin bir numaralı kupaya doğru yolculuğunun bir sonraki sayfası da şekillenmiş oluyor. Temsilcimiz Beşiktaş da tarihinde ilk kez Son 16 Turu’nda yer alıyor.

ŞL SON EŞLEŞMELERİ 

İŞTE EŞLEŞMELER:

Juventus – Tottenham

Basel – Manchester City

Porto – Liverpool

Sevilla – Manchester United

Real Madrid – PSG

Shakhtar Donetsk- Roma

Chelsea -Barcelona

Beşiktaş-Bayern Münih

Siyah-beyazlılar gibi gruplarını ilk sırada bitiren Barcelona, Liverpool, Manchester City, Manchester United,Tottenham, Paris Saint-Germain ve Roma da seribaşı kulüpler arasında yer alıyor.
Basel, Bayern Münih, Chelsea, Juventus, Porto, Real Madrid, Sevilla ve Shakhtar Donetsk ise aynı ülke veya gruptan takımların eşleşemeyeceği kura çekimine, ikinci torbadan giriyor.
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçları 13-14 ile 20-21 Şubat 2018, rövanşları ise 6-7 ile 13-14 Mart 2018 tarihlerinde yapılacak. Seribaşı takımlar, rövanş maçlarını sahalarında oynayacak. Türk temsilcisinin bulunmadığı UEFA Avrupa Ligi’nde ise son 32 turu eşleşmeleri TSİ 15.00’te belirlenecek. Son 32 turu karşılaşmaları, 15 ve 22 Şubat 2018’de yapılacak.

BEŞİKTAŞ’IN ŞL 2. TUR RAKİBİ
Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nu deplasmanda Leipzig’i 2-1 yenerek grubunu 14 puanla lider noktalarken Son 16’da siyah-beyazlıların hangi takımla eşleşeceği şimdiden merak konusu oldu. Twitter’da Bayern Münih’in Beşiktaş’a göz kırptığı görülse de analizleri ve istatistiksel verileri derlemesiyle öne çıkan Mister Chip lakaplı Alexis Tamayo, Bayern’in hevesini biraz kırmış gibi!
ESPN ve AS’a analizler yapan Tamayo, kişisel Twitter hesabında ihtimalleri derledi. Aynı grupta yer alan takımların ve aynı ülkenin takımlarının birbirleriyle eşleşemeyeceği kurada ortaya çıkması en muhtemel eşleşme yüzde 43.75 ile bir Şampiyonlar Ligi klasiği olan Barcelona – Chelsea eşleşmesi. Bununla birlikte Beşiktaş’ın da eşleşmesi en muhtemel takım yüzde 28.13 ile Chelsea. İngiliz takımlarından Manchester City, Manchester United, Tottenham ve Liverpool’un gruplarını lider bitirmesiyle Chelsea bu dört takımla eşleşemiyor. Bunlara bir de Maviler’i ikinci sırada bırakan Roma ekleniyor.

Bu hesaba göre Chelsea’ye eşleşmesi için PSG, Beşiktaş ve Barcelona kalıyor. Grubunu ikinci bitiren başka bir Fransız ve Türk takımı olmadığından Beşiktaş ve PSG’nin ihtimalleri daha geniş. Barcelona’nın Juventus (aynı grubun ikincisi), Sevilla ve Real Madrid ile eşleşemiyor olması, Chelsea, Barcelona ihtimalini yükseltiyor.
Beşiktaş’a dönecek olursak, Chelsea’den sonra Real Madrid, Juventus ve Sevilla temsilcimizin eşleşmesi yüzde 12.81 ile en muhtemel diğer takımlar. Shakhtar ve Basel yüzde 11.3, Bayern Münih ise 10.83 ile en düşük ihtimal.

İlginizi Çekebilir

Duran Özkan ve Hasan Külahçı öldü

Şırnak’ta kazada ölen 2 kişinin isimleri Duran Özkan ve Hasan Külahçı. Şırnak’ta hafif ticari aracın …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting