Ana Sayfa / Manşet / Beşiktaş bu akşam maça çıkmazsa ne olacak?

Beşiktaş bu akşam maça çıkmazsa ne olacak?

Fenerbahçe Beşiktaş yarım kalan derbi bu akşam oynanacak ancak siyah beyazlı ekip maça çıkmayacak. Peki Beşiktaş bu akşam Fenerbahçe maçına çıkmazsa ne olacak nasıl bir ceza alacak ve tFF nasıl bir karar verecek. Bugün futbol tarihimizin en sıradışı günlerinden biri yaşanacak. Çünkü 19 Nisan’da oynanan ve yarıda kalan Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında sahada tek takım olacak.

Fenerbahçe Beşiktaş yarıda kalan olaylı kupa derbisi kaldığı dakikadan itibaren bu akşam oynanacak mı? Beşiktaş, Fenerbahçe maçına çıkmazsa ne olacak ne ceza alacak bilgisi. 3 mayıs Fenerbahçe Beşiktaş yarım kalan maç oynanamayacak çünkü kara kartallar sahaya çıkmama kararı aldı. Bunun sebebi, hakem Mete Kalkavan’ın konuk takımın hocası Şenol Güneş’in başına isabet eden madde sebebiyle verdiği mücadeleyi ‘tatil’ etti.

O karara uyan Tahkim Kurulu da derbiyle ilgili verilen kararı onadı. Sahada tek takım Böylece Beşiktaş’ın istediği sonuç çıkmamış oldu.

Tahkim Kurulu’nun bu kararı aynı zamanda Siyah-Beyazlılar’ın sahaya çıkmama yönündeki kararı da netleştirdi. Kartal, Kadıköy’e gitmeyecek, herhangi bir ekstra mazeret bildirmeyecek. Bugün saatler 20.30’u gösterirken statta sadece Fenerbahçeli futbolcular olacak, izleyenler bir tarihe tanıklık edecek.

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe Opet Sultanlar Ligi şampiyonu

Sultanlar Ligi 2023-2024 şampiyonu Fenerbahçe Opet oldu. voleybolda Fenerbahçe rakipsiz kaldı yine şampiyon hep şampiyon. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting