Ana Sayfa / Spor / Beşiktaş-Fenerbahçe maç sonucu

Beşiktaş-Fenerbahçe maç sonucu

Beşiktaş-Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti.

Beşiktaş-Fenerbahçe maç sonucu. Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Beşiktaş, Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Derbi golsüz eşitlikle sona erdi.

Spor Toto Süper Lig’in 8’inci haftasında Beşiktaş, Vodafone Park’ta Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Volkan Bayarslan düdük çalarken, Bayarslan’ın yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Serkan Ok yaptı. Derbide gol sesi çıkmazken, puanlar da paylaşılmış oldu.

Bu skorla Beşiktaş puanını 15’e Fenerbahçe ise 14’e yükseltti. Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş Giresunspor’a konuk olacak, Fenerbahçe ise sahasında Karagümrük ile karşı karşıya gelecek.

Maçta ilk düdük çaldı.

Ev sahibi avantajı bulunan Beşiktaş, sarı lacivertliler karşısında oldukça etkisiz oldu ve maçı tek isabetli şutla tamamladı. Siyah beyazlılar açısından maçın en net pozisyonu 88. dakika Weghorts’un kullanılan duran top sonrası yakın mesafeden kafayla direğe takıldığı pozisyondu.

OYUNA GİREN İSİMLER ETKİSİZ KALDI

Kısmen daha etkili olmaya çalışan Fenerbahçe’de ise teknik direktör Jorge Jesus’un oyuna sonradan aldığı isimler etkili olamadı. Derbiye 3 puan için gelen sarı lacivertliler Beşiktaş’ın tempo kazandığı son bölümde 1 puanı çıkaran taraf oldu.

0-0 biten maçın ardından Beşiktaş puanını 15 yaptı, Fenerbahçe ise 14 puana yükseldi. Gelecek hafta Kartal deplasmanda Giresunspor’a konuk olacak, Fenerbahçe ise evinde Karagümrük’ü ağırlayacak.

Dakika 16: Beşiktaş gole çok yaklaştı! Wout Weghorst’un attığı gol ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı.

Dakika 52: Salih’in sola gönderdiği topta Muleka ofsayta yakalandı.

İLK 11’LER

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Talha, Saiss, Masuaku, Josef, Salih, Dele Alli, Muleka, Redmond, Weghorst.

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Gustavo, Serdar Aziz, Szalai, Arao, İrfan Can, Crespo, Lincoln, Valencia, Pedro.

Jesus’un ilk derbisi

Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jorge Jesus, Türkiye’deki ilk derbi deneyimi yaşadı. Sarı-lacivertli yönetimin, sezon başında takımın başına getirdiği Portekizli teknik adam, Fenerbahçe’nin başında ilk derbi heyecanına Beşiktaş deplasmanında tanık oldu.

Serdar Aziz, sahalara döndü

Fenerbahçe’nin tecrübeli stoperi Serdar Aziz, uzun bir aranın ardından forma giydi. Sarı-lacivertlilerin bu sezon oynadığı ilk resmi maçta Dinamo Kiev deplasmanında forma giyen Serdar, söz konusu karşılaşmada sakatlanarak formasından uzak kalmıştı. Sakatlığının ardından kadroya dönen ama hiç süre almayan Serdar, son olarak Rennes maçında yedek soyunmuştu. 31 yaşındaki stoper, Dinamo Kiev ile 20 Temmuz’da oynanan maçtan 75 gün sonra formasına kavuştu.

Fenerbahçe’de 2 eksik

Fenerbahçe, derbide 2 oyuncusundan yararlanamadı. Sarı-lacivertlilerde tedavileri devam eden Luan Peres ve Joshua King, Beşiktaş karşısında forma giyemedi.

Zajc kadroda yer almadı

Fenerbahçe’nin Sloven orta sahası Miha Zajc, kadroda yer almadı. Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla beğeni toplayan 28 yaşındaki oyuncu, milli takımdan en geç dönen isim olması sebebiyle kadroya alınmadı. Teknik direktör Jesus’un, Zajc’ı, takımla sadece 2 antrenmana çıkması sebebiyle Beşiktaş maçının 21 kişilik kadrosuna almadığı öğrenildi.

Fenerbahçe taraftarı alınmadı

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbide sarı-lacivertli taraftarlar yer almadı. Kulüplerin anlaşmasının ardından İl Güvenlik Kurulu kararıyla Vodafone Park’taki karşılaşmayı sadece ev sahibi takım seyircileri yerinde takip etti.

İlginizi Çekebilir

GS, Pendikspor’u eze eze yendi

Galatasaray, Pendikspor’u ez  eze yendi, Galatasaray’dan bol bol gol yiyen Pendiksporlu futbolcular sevinç gösterisi yaptı. …

Sınırsız Hosting