Ana Sayfa / Genel / Beşiktaş Galatasaray canlı 2 Aralık kanalı

Beşiktaş Galatasaray canlı 2 Aralık kanalı

Beşiktaş Galatasaray 2 Aralık derbisi kim yen ve BJK-GS iddaa oranlarına göre şanslı takım hangisi bilgisi. Canlı Beşiktaş Galatasaray maçı internette izleme ve beInsport canlı yayın saati. Beşiktaş Galatasaray Süper Lig 14. hafta derbisi hakemi kim oldu ve takımların son durumu. Beşiktaş, Süper Lig’in 14. hafta maçında Galatasaray ile derbi maçta karşılaşacak. GS BJK derbisi 2 Aralık Cumartesi günü 19.30’da oynanacak. Beşiktaş,Siyah-beyazlılar, Galatasaray maçı hazırlıklarına yarın saat 17.00’de yapacağı antrenmanla sürdürecek. Galatasaray’da Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını yarın saat 17.00’de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Süper Lig 14. hafta maçları, son puan durama ve Beşiktaş Galatasaray maçının tahminleri ve iddaa oranları. Galatasaray, Vodafone Arena’da Beşiktaş’ı yenebilir mi sorusu. Beşiktaş, Süper Lig’in 14. haftasında sahasında karşılaşacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Beşiktaş, Süper Lig’in 14. haftasında 2 Aralık Cumartesi günü 19.30’da karşılaşacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına bugün Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimindeki gerçekleştirilen antrenmanda dinlenme, kondisyon ve taktik çalışma yapıldı. Ziraat Türkiye Kupası’nda Grand Medical Manisaspor maçında forma giyen oyuncular idmanı salonda rejenerasyon çalışması yaparak tamamladı. Diğer oyuncular ise sahada yapılan ısınma koşuları ile antrenmana başlarken, strechhing ve istasyon koşuları yaptı. Pas, 5’e 2 top kapma, dar alanda kontrol pas ve pas oyun çalışan siyah-beyazlı futbolcular, yaklaşık 1 buçuk saat süren idmanı yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışarak noktaladı. Siyah-beyazlılar, Galatasaray maçı hazırlıklarına yarın saat 17.00’de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

DERBİDE GOMİS – CENK TOSUN DÜELLOSU
Beşiktaş-Galatasaray derbisi bu sezon attıkları gollerle dikkat çeken Bafetimbi Gomis ve Cenk Tosun’u karşı karşıya getirecek. Zorlu mücadelede gözler attıkları gollerle takımlarını sırtlayan bu iki ismin üzerinde olacak. Süper Lig’de cumartesi günü saat 19.30’da oynanacak Beşiktaş – Galatasaray derbisinde gözler bir yandan da golcülerin üzerinde olacak. Bu sezon takıma katılan sarı-kırmızılıların Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, derbide takımın en büyük kozu olacak. Gomis, ligde geride kalan 13 karşılaşmanın tamamında forma giyerek toplam 1110 dakika süre aldı. Yıldız golcü, söz konusu müsabakalarda 13 kez rakip fileleri havalandırırken, 3 de asist yaptı.

Cenk, Avrupa’da ve ligde sırtlıyor
Beşiktaş’ta ise bu sezon ligde ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde takımını sırtlayan milli futbolcu Cenk Tosun, Teknik Direktör Şenol Güneş’in gol yollarındaki en büyük silahlarından. Cenk, ligde bu sezon 12 karşılaşmada sahaya çıktı. Başarılı golcü, bu maçlarda 923 dakikada sürede aldı ve 5 gol, 1 asist ile oynadı.

Galatasaray’da sürpriz golcüler
İki takımda Gomis ve Cenk’in dışında da golcü isimler bulunuyor. Ligde bu sezon sarı-kırmızılılarda Tolga Ciğerci 6 gol kaydetti. Tolga, sakatlığından dolayı derbide oynayamayacak. Galatasaray’da Gomis ve Tolga’nın dışında sürpriz bir golcü daha var. Sarı-kırmızılıların Brezilyalı defansı Maicon da geride kalan 13 haftada 4 gol attı.
Siyah-beyazlılarda Cenk’in dışında Babel 4 gol, 2 asist ve Talisca 3 gol, 3 asist ile oynuyor. Beşiktaş’ın forvet hattındaki bir başka ismi olan Negroda ise ligde 1 gol kaydetti.

Süper Lig’in 14. haftasında oynanacak Beşiktaş – Galatasaray maçını hakem Fırat Aydınus yönetecek.
MHK resmi açıklamayı yapmadan Spor Arena dev derbinin hakemini duyuruyor! Buna göre Süper Lig’de Cumartesi akşamı Vodafone Park Stadı’nda 19.30’da oynanacak yılın son derbisinde Fırat Aydınus düdük çalacak.

MHK, Spor Arena’nın öncesinde duyurduğu Beşiktaş – Galatasaray derbisinin hakemini birazdan duyuracak.

İlginizi Çekebilir

Market sapığı kadını taciz etti

Markette kadını parmak atan sapık şoku. Kırklareli’nde markette kadına sapık dadandı. sapık adam kadına parmak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting