Ana Sayfa / Spor / Beşiktaş-İstanbulspor izle kanalı

Beşiktaş-İstanbulspor izle kanalı

Bugün Beşiktaş-İstanbulspor maçı canlı hangi kanalda sorusu. Beşiktaş hazırlık maçı.

Canlı Beşiktaş-İstanbulspor hazırlık maçı hangi kanalda bugün sorusu. Şenol Güneş’le yeni bir sayfa açan Siyah-Beyazlılar, Dünya Kupası arasında İstanbulspor’la hazırlık maçına çıkacak. Kara Kartal’ın hocası Güneş bu süreci kısa bir kamp dönemi olarak değerlendirirken, oyuncularının da son durumlarını görmek istiyor. Karşılaşma öncesinde ‘Beşiktaş-İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?’ soruları merak ediliyor. Tüm bu soruların yanıtları ve daha fazlası
Valerien Ismael’le yolların ayrılmasının ardından takımın başına Şenol Güneş’i getiren Siyah-Beyazlılar tecrübeli hocayla birlikte yeni bir sayfa açtı. 5-2’lik Ümraniyespor galibiyetiyle moral bulan Kara Kartal 2-1’lik Galatasaray mağlubiyeti yaşasa da camiaya gelecek adına umut verdi.

Gözünü zirveye diken ve Dünya Kupası arası sonrasında seri galibiyetler almayı hedefleyen Beşiktaş bu arayı kısa bir kamp dönemi olarak görüyor. Bu doğrultuda günde çift idmanla hazırlanan Siyah-Beyazlılar bugün Süper Lig ekibi İstanbulspor’la hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş-İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Vodafone Park’ta oynanacak Beşiktaş-İstanbulspor hazırlık maçı bugün oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak. S Sport’tan naklen yayınlanacak maçın canlı skor takibi haberimizde olacak.

İlginizi Çekebilir

Ofsayt değişiyor, yeni kural geliyor

Futbolda ofsayt kuralı değişiyor, yeni ofsayt kuralı ile futbolda daha fazla gol izlenebilecek. Ofsayt kuralı …

Sınırsız Hosting