Ana Sayfa / Yaşam / Beşiktaş-Panathinaikos canlı maçı

Beşiktaş-Panathinaikos canlı maçı

Atatürk Olimpiyat Stadı Beşiktaş’ın Yunan ekibiyle hazırlık maçına ev sahipliği yapıyor bugün. Beşiktaş panathinaikos canlı maçı maçın sonuçları ve golleri ile takımların durumu yine sitenizde olacak. Beşiktaş, Yunanistan temsilcisi Panathinaikos ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak maçın yayın bilgileri ve detaylar merak konusu. Peki, Beşiktaş – Panathinaikos maçı hangi kanalda, saat kaçta

Canlı maç Beşiktaş-Panathinaikos hazırlık maçının saati, canlı yayın kanalı sitenizde. Abdullah Avcı ilk ciddi sınavına çıkıyor hazırlık maçında. Yunan takımı Panathiniakios Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Beşiktaş’ın rakibi oluyor. Türkiye futbolda 2019-2020 sezonuna hazırlanıyor Süper Lig takımları da Avrupa’nın birbirindeng üçlü takımlarının karşısına çıkarak güçlerini sınıyorlar. Ancak görünen o ki Süper Lig bu yıl da çok fgazla tat tuz vermeyecek gibi.   Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş özel maçta Yunan ekibi Panathinaikos ile karşı karşıya gelecek. Bu sezon oynadığı 6 maçın sadece ikisini kazanan Siyah-Beyazlılar Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak mücadeleyi kazanarak yeni sezon öncesi moral depolamak istiyor. Özel maç öncesi Beşiktaş’ta bir çok eksik bulunuyor.

Beşiktaş – Panathinaikos maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşma siyah-beyaz ekibin yeni sezon öncesi son hazırlık maçı olacak. Mücadele SMART SPOR’dan canlı yayınlanacak.

İstanbul kampının ilk bölümünde Riva’da Pendikspor’u 2-1, Kocaelispor’u 7-1 mağlup eden Beşiktaş, Avusturya kampındaki hazırlık maçlarında ise gol dahi atamadı.

Avusturya’daki ilk hazırlık maçında Eibar’a 2-0 yenilen siyah-beyazlı ekip, Apollon Larisas ile golsüz berabere kaldı. Üçüncü karşılaşmasında Udinese’ye 2-0 yenilen Beşiktaş, son maçında da Brescia’ya aynı skorla mağlup oldu.

Beşiktaş’ın yeni transferleri Victor Ruiz, Tyler Boyd ve Douglas, teknik direktör Abdullah Avcı’nın görev vermesi halinde ilk kez siyah-beyazlı taraftarların karşısına çıkacak.

Siyah-beyazlı kulüp karşılaşmanın biletlerini 40 liradan satışa sundu.

İlginizi Çekebilir

Samsun’da halay kavgası, 4 yaralı

Halay çekme kavgasında kan aktı. Vezirköprü’de halay nedeniyle kavga eden grup birbirini yaraladı. Samsun’un Vezirköprü …

Sınırsız Hosting