Ana Sayfa / Yaşam / Beşiktaş-Trabzon maç sonucu 2-2

Beşiktaş-Trabzon maç sonucu 2-2

Beşiktaş-Trabzonspor maçı kaç kaç bitti sorusunu yanıtı 2-2 oldu. süper lig 16. hafta maç sonuçları. Beşiktaş Trabzonspor ile berabere kaldı ve 1 puanı kurtardı. Spor Toto Süper Lig’de heyecan Beşiktaş Trabzonspor maçı ile devam ediyor. Zirveyi yakından ilgilendiren maçlara sahne olan haftada iki ekip de mutlak galibiyet hedefliyor. Zorlu maçın canlı anlatımı ve dakika dakika önemli pozisyonları SKOR’da… Karius 6’da Hüseyin’in yakın mesafeden vuruşunu müthiş bir refleksle çıkardı. 22’de Nwakaeme’nin vuruşu üst direkten döndü. Trabzonspor 45’te Rodallega ile 1-0 öne geçti! Beşiktaş’ta Quaresma çıktı, Caner girdi; Necip çıktı Gökhan Gönül girdi! 47’de Nwakaeme’nin muhteşem golü ile skor 2-0 oldu. 57’de Onazi’nin kendi kalesine attığı golle skor 2-1’e geldi. 68’de Dorukhan’la skor 2-2’ye geldi. VAR uyarısıyla gol iptal oldu! 90+6’da Mustafa Pektemek ile skor 2-2 oldu.

Beşiktaş-Trabzonspor maç sonucu ve folleri ile tartışmalı pozisyonları. Spor Toto Süper Lig’de zirve yarışını ilgilendiren dev maçta Beşiktaş, Trabzonspor’u konuk ediyor. UEFA Avrupa Ligi’nden beklenmedik bir şekilde elenen ve büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş üç puana uzanıp yarıştığı tek kulvar olan Süper Lig’de zirveye tutunmak isterken, yükselişteki Trabzonspor ise Beşiktaş’ı da devirerek şampiyonluk potasında oldukça iddialı bir konuma gelmenin peşinde.

Pepe gidiyor, Babel ve Roco yine yok

Beşiktaş’ta sözleşmesi pazartesi günü feshedilecek olan Pepe ile, sakatlıkları süren Ryan Babel ve Enzo Roco, görev yapamıyor. Adriano ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Kucka sakat

Trabzonspor’da zorlu maç öncesi Juraj Kucka’nın sakatlığı bulunuyor. Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak’ın kadro dışı kaldığı Karadeniz ekibinde, Mustafa Akbaş’ın da sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmişti. Öte yandan Pereira, kart görmesi halinde gelecek hafta Çaykur Rizespor karşısında takımda yer alamayacak.

BEŞİKTAŞ – TRABZONSPOR

STAT: Vodafone Park

HAKEM: Halil Umut Meler

SAAT: 19.00

YAYIN: beIN SPORTS 1

BEŞİKTAŞ: Karius, Dorukhan, Vida, Necip, Adriano, Medel, Atiba, Ljajic, Lens, Quaresma, Güven

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

TRABZONSPOR: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Toure, Novak, Onazi, Sosa, Yusuf, Nwakaeme, Abdülkadir, Hugo Rodallega

TEKNİK DİREKTÖR: Ünal Karaman

İlginizi Çekebilir

Neşet Turan öldü (Neşet Turan neci, kim ve nereli)

Neşet Turan öldü. Fenomen Neşet turan hayatını kaybetti. Kayseri’den İstanbul’a yürüyerek giderken Aksaray’da kara yolunda …

Sınırsız Hosting