Ana Sayfa / Manşet / Beşiktaş’ı Vida ve Burak uçurdu

Beşiktaş’ı Vida ve Burak uçurdu

Sivas-Beşiktaş maçının sonucu golleri ve geniş özeti. Burak Yılmaz’ın Sivasspor’a attığı golün görüntüsü ve videosu dikkat çekti. Sivasspor Beşiktaş haftanın kapanış maçındakarşı karşıya geldi. Son dakikalara kadar 1-1 devam eden mücadele Burak Yılmaz attığı enfes gol ile siyah beyazlı ekibe 3 puanı getiren isim oldu. Karşılaşmadaki diğer golleri BJK adına Vida atarken, Sivasspor’a puan getiren gol ise Diabate’den geldi. Sivasspor Beşiktaş özeti..

Burak Yılmaz, Vida’ladı beşiktaş’ı şampiyonluk yoluna. Bitimine 5 hafta kalan Süper Lig’de Beşiktaş kritik öneme sahip Sivas deplasmanında 2-1 kazandı. Süper Lig 29. hafta kapanış maçında Beşiktaş 31’de Vida 1-0 öne geçti. 45’te Diabate kendi sahasından yaptığı inanılmaz koşuda Medel ve Lens’i geride bırakarak golü attı: 1-1. 87’de Burak Yılmaz muhteşem bir frikik golü ile skoru 2-1 yaptı. Karşılaşmanın geri kalanında başka gol gelmeyince Beşiktaş Sivasspor maçı 2-1 sona erdi. Sivasspor Beşiktaş maçı özeti…

SİVAS’TA GERGİNLİK

Spor Toto Süper Lig’in 29.haftasında Demir Grup Sivasspor ile Beşiktaş arasında oynanan maçın devre arasında Burak Yılmaz ile tribünler arasında gerginlik yaşandı.

BURAK YILMAZ’IN MUHTEŞEM GOLU SİVASSPOR’A

1-1 biten ilk yarı sonunda çıkış tüneline doğru giden Burak Yılmaz’a tribünler ‘Hırsız Burak’ diye bağırdı. Kısa süreli yaşanan söz atışmasından sonra Burak tribünlere karşılık ‘birazdan görüşürüz’ diyerek söylendi.

Bu sırada tribünlerden atılan bir çakmak Burak’ın kafasına isabet etti. Atılan cisim nedeniyle yere yığılan Burak teknik heyetin müdahalesiyle soyunma odasına götürüldü. Ciddi bir yaralanması olmadığı görülen yıldız golcü ikinci yarıda sahaya çıktı.

İlginizi Çekebilir

Musavvat Dervişoğlu İYİ Parti lideri oldu

İYİ Parti lideri Musavvat Dervişoğlu oldu. Yİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı sona erdi. Kongrenin ilk …

Sınırsız Hosting