Ana Sayfa / Yaşam / Beşiktaş’ın bu akşamki maçı hangi kanalda 16 şubat

Beşiktaş’ın bu akşamki maçı hangi kanalda 16 şubat

Beşiktaş’ın İsrail’deki bu akşam oynayacağı maç saat kaçta ve hangi kanalda olacak sorusunun yanıtı. Beşiktaş İsrail’de.Hapoel Beer Sheva Beşiktaş maçı ile ilgili tüm bilgiler haberimizde. Hapoel Beer Sheva maçı ne zaman? Hapoel Beer Sheva Beşiktaş maçı nerede? Hapoel Beer Sheva maçı saat kaçta? İşte Hapoel Beer Sheva Beşiktaş maçı ile ilgili bilmeniz gerekenler.

Beşiktaş’ın bu akşamki canlı maçı İsrail’deki canlı yayın kanalı ve maçın başlama saati. İsrail’de Beşiktaş maçı ve ayrıntıları. Hapoel Beer Sheva Beşiktaş maçına sayılı günler kaldı. Futbolseverler Hapoel Beer Sheva Beşiktaş maçının ne zaman, nerede ve saat kaçta olacağını merak ediyor. Temsilcimiz Beşiktaş ile İsrail ekibi Hapoel Beer Sheva karşı karşıya geliyor. Hapoel Beer Sheva Beşiktaş maçı bugün 23.05’te İsrail’de gerçekleşecek. Hapoel Beer Sheva Beşiktaş karşılaşması Turner Stadı’nda olacak Tivibu 2’den canlı yayınlanacak. Mücadeleyi İngiltere Futbol Federasyonundan Martin Atkinson yönetecek. Beerşeba kentindeki mücadelede Atkinson’ın yardımcılıklarını Stephen Child ve Stuart Burt yapacak.

UEFA AVRUPA LİGİ EŞLEŞMELERİ

Beşiktaş Hapoel Beer Sheva ile karşı karşıya geliyor. Beşiktaş Hapoel Beer Sheva maçı bugün 23.05’te İsrail’de gerçekleşecek.

 Athletic Bilbao- APOEL
Legia Warszawa – Ajax
Anderlecht – Zenit
Astra Giurgiu – Genk
Manchester United – St. Etienne
Villarreal – Roma
Ludogorets – Kopenhag
Celta de Vigo – Shakhtar Donetsk
Olympiakos – Osmanlıspor
Gent – Tottenham Hotspur
Rostov – Sparta Prag
Krasnodar – Fenerbahçe
Mönchengladbach – Fiorentina
AZ Alkmaar – Lyon
Beşiktaş – Hapoel Beer Sheva
PAOK – Schalke

İlginizi Çekebilir

Ankara’da taksi durağına silahlı saldırı

Altındağ’da taksi durağına silahlı saldırı, yaralanan 2 kişinin isimleri. Ankara silahlı saldırı taksi durağına yapıldı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting