Ana Sayfa / İlginç / Beşiktaş’ın ŞL rakipleri (2017-2018)
BEŞİKTAŞ,ŞAMPİYONLAR LİGİ,HABER

Beşiktaş’ın ŞL rakipleri (2017-2018)

Şampiyonlar Ligi 3. torbada yer alan Beşiktaş’ın rakipleri belli oluyor. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi rakipleri, Barcelona ya da Real Madrid bile olabilir. Beşiktaş’a Şampiyonlar Ligi’nde 3. torbada!Şampiyonlar Ligi’ne grup aşamasından katılacak Beşiktaş’a, 3. ön eleme turu maçları sonunda müjdeli haber geldi.

Şampiyonlar Ligi 3. torbada yer alan Beşiktaş’ın muhtemel rakipleri belli oldu. Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayarak Şampiyonlar Ligi’ne grup aşamasından katılmaya hak kazanan Beşiktaş’a müjdeli haber geldi.

2016-17 Süper Lig sezonunun şampiyonu Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Ligi kurasında 3. torbada yer alacağı kesinleşti.

Kurada ilk torbada yer alacak takımlar belli. Şampiyonlar Ligi’nde final oynayacak iki ekip, Real Madrid ve Juventus, liglerini şampiyon tamamladığı için, Şampiyonlar Ligi’ni kazanan takımın doğrudan katılım hakkı ülke sıralamasında 8. olan Ukrayna’ya geçti.

Kiev ve Ajax elenince…

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda oynanan maçlar sonunda Ukrayna takımı Dinamo Kiev ile Hollanda ekibi Ajax’ın ön eleme turunda Şampiyonlar Ligi’ne veda etti.

Dinamo Kiev ve Ajax’ın Şampiyonlar Ligi’ne erken vedaları sonrasında Beşiktaş, daha önce 4. torbadan katılacağı Şampiyonlar Ligi kura çekimine 3. torbadan katılmaya hak kazandı.

1. torba: Real Madrid, Bayern Münih, Juventus, Benfica, Chelsea, Shakhtar Donetsk, Monaco, Spartak Moskova

2. torba: Barcelona, Atletico Madrid, PSG, Borussia Dortmund, Manchester City, Porto ve Manchester United bu torbada yer alacak. Sevilla, playoff ön eleme turunu geçerse grup kurasında ikinci torbada yer alacak.

3. torba: Tottenham, Basel, Anderlecht, Roma ve Beşiktaş gruplara direkt katılacak. Napoli, Liverpool ve Olympiacos ise playoff turunu geçerlerse gruplara kalacaklar.

Dinamo Kiev ve Ajax’ın Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Young Boys ve Nice’e elenmeleriyle, Roma ve Beşiktaş 3. torbaya yükseldiler.

İlginizi Çekebilir

Define faciası 3 ölü

Mağaraya define için giren 3 kişi zehirlenerek öldü. İznik’te define faciası baba ve oğlu ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting