Ana Sayfa / Manşet / Beşiktaş’ta Ismael yolcu

Beşiktaş’ta Ismael yolcu

Beşiktaş yeniden Şenol Güneş’i başa getiriyor.

Beşiktaş yönetimi, Atakaş Hatayspor mağlubiyetinin ardından Fransız teknik adam Valerien Ismael ile sözleşme feshi konusunda anlaşma sağladı.

Beşiktaş yönetimi son 6 maçtan sadece 1 galibiyet çıkartabilen teknik direktör Valerien Ismael ile yollarını ayırma kararı aldı. Fransız çalıştırıcıya sezon sonuna kadar olan alacağının yarısı ödenecek. Yaklaşık 450 bin euro alacak olan Ismael, sözleşme feshi konusunda Beşiktaş ile anlaşmaya vardı.

19 MAÇTA 8 GALİBİYET, 8 BERABERLİK

Beşiktaş, Valerien Ismael yönetimiyle çıktığı 19 maçta 8 galibiyet alırken, 8 kez berabere kaldı, 3 kez mağlup oldu.

ŞENOL GÜNEŞ BJK’DA GİBİ

Hatayspor’a mağlup olan Beşiktaş’ta Fransız teknik adam Valerien Ismael ile yolların ayrılması beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı. Kartal’ın eski teknik direktörü Şenol Güneş’in açıklamaları siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırdı.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor’a konuk olan Beşiktaş, 1-0 öne geçtiği karşılaşmada son dakikalarda yediği golle rakibine 2-1 mağlup oldu. Bu sezon Süper Lig’de ikinci mağlubiyetini alan Beşiktaş’ta Fransız teknik adam Valerien Ismael’in kredisinin tükendiği öğrenildi.

Fransız teknik adam Valerien Ismael, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında isim vermeden bazı oyunculara ateş püskürürken bu durumdan rahatsız olan siyah-beyazlı yönetimin de Fransız teknik adam ile yolları ayırmanın planlarını yaptığı kaydedildi.

Fotospor’dan Ertan Süzgün’ün haberine göre; Siyah-beyazlı ekip Fransız teknik adam ile yolları ayırmak için masaya oturdu.

VALERİEN ISMAEL OYUNCULARI HEDEF ALDI

Dün akşam deplasmanda konuk olduğu Hatayspor’a 2-1 ile boyun eğen Beşiktaş’ta hoca arayışları başladı.

Hatay mağlubiyeti siyah-beyazlı yönetimin tepkisini toplarken 47 yaşındaki teknik adam bazı oyuncuları hedef alarak şunları söyledi:

“Çok üzgünüz. Şok edici bir durum. Beklentimiz tabi ki bu değildi. Bu durumu asla beklemiyorduk. İyi başladığımız bir maçı kaybettik. Herkesin kendi sorumluluğunu alması gerekiyor. Ben hoca olarak kendi sorumluluğumu alıyorum. Bazı futbolcularımızın Beşiktaş’ta oynamanın ne demek olduğunu daha iyi anlaması lazım. Kendilerinden beklentilerimiz daha fazla. 1-0’dan sonra oyunu daha iyiye götürebilecek isteği, arzuyu, tutkuyu gösterip ikinci golü atabilirdik, bu olmadı.

Dediğim gibi genel itibariyle çok üzgünüm. Üzgün olmaktan da öte şok içerisindeyim, şok içerisindeyiz. Taraftar olsam ben de bugün son derece kızgın ve sinirli olurdum. Bugün her eleştiriyi kabul etmemiz gerekiyor. Ben kabul ediyorum. Ben kazanmayı isteyen bir insanım. Ben kazanan bir insanım. Ben de taraftar olsaydım bu tarz bir günden sonra mutsuz ve sinirli olurdum. Ben de takıma kızardım. Eleştirileri kabul etmek lazım.”

SERGEN YALÇIN VE ŞENOL GÜNEŞ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Beşiktaş’ın Fransız teknik adam ile en kısa süre içerisinde yolları ayırması beklenirken siyah-beyazlı ekibin eski teknik direktörleri Sergen Yalçın ve Şenol Güneş sessizliğini bozdu.

Sergen Yalçın sessizliğini bozdu! İstifaya davet edilen Valerien Ismael'e tepki! "Oyunsal anlamda sıkıntı var..."

SERGEN YALÇIN: BEN BEŞİKTAŞ’IN EVLADIYIM

A Spor’dan Sercan Dikme’nin haberine göre; Sergen Yalçın, “Ben Beşiktaşlıyım. Beşiktaş’ın başında bir teknik direktör varken bu konularla ilgili konuşmam yanlış olur. Ben Beşiktaş’ın evladıyım. Benim her zaman isteyeceğim şey Beşiktaş’ın başarılı olmasıdır.” şeklinde konuştu.

hamit-2.jpg​​​​​​​

ŞENOL GÜNEŞ: KONUŞMAYA GELDİK

Şenol Güneş ise “Bana gelen bir şey yok ama konuşuluyor. Olursa öğrenirsiniz” açıklamasında bulundu.

Öte yandan “yakupjk04” adlı sosyal medya kullanıcısı, Şenol Güneş ile beraber olduğu anların videosunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Görüntülerde Şenol Güneş’in “Şimdi şuanda imza atacak halimiz yok. Şimdi geldik konuşmaya” dediği öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Çorlu Tren kazası dava kararları

Çorlu Tren kazası dava sonucu açıklandı. Çorlu Tren kazası hapis cezası alan isimler kim kaç …

Sınırsız Hosting