Ana Sayfa / Manşet / Beşkitaş Vitor Hugo’yu aldı mı?

Beşkitaş Vitor Hugo’yu aldı mı?

Brezilyalı futbolcu Vitor Hugo kaç yaşında, nerede ve hangi mevkide oynuyor soruları. Beşiktaş, Vitor Hugo’yu kartal yapmakta kararlı ve kesenin ağzı açılmış durumda. savunma oyuncusu Vitor Hugo Beşiktaş’a faydalı olur mu sorusu ise siyah beyazlılarca sorgulanıyor. Vitor Hugo, 1991 yılında Brezilya’da dünyaya geldi. Savunmada görev alan Vitor Hugo’nun Beşiktaş’a tranfer olacağı iddia edildi. Bu haber sonrasında vatandaşlar internette “Vitor Hugo kimdir?” araması yapmaya başladı. Peki Beşiktaş’ın yeni transferi Vitor Hugo kimdir?

Vitor Hugo Beşiktaş’a gelecek mi, transferde son durum ne araştırılıyor. Beşiktaş Brezilyalı savunmacı hugo için devrede.

VİTOR HUGO NASIL BİR FUTBOLCU

Spor kamuoyu ve Beşiktaşlılar Vitor Hugo’nun geçmiş maçlarını ve performansını merak ediyor. Gelecek sezon transferleri için rakiplerine göre sessiz kalan Beşiktaş’ın Vitor Hugo’yu transfer edeceği iddiası gündeme düştü. ransfer dönemi devam ederken bu haber akabinde vatandaşlar “Vitor Hugo kimdir? Hangi takımlarda oynadı diye araştırmaya başladı. Peki Vitor Hugo kimdir? Hangi takımlarda oynadı? Kaç yaşında?

VİTOR HUGO KİMDİR?

Vitor Hugo, 2017 yılında Palmeiras’tan 8 milyon Euro’ya transfer edilmişti. 1,87 boyundaki savunmacı, geçtiğimiz sezon 33 maçta forma şansı buldu.

BREZİLYALI YILDIZ VİTOR HUGO YAŞAMI

Tam adı Vitor Hugo Franchesholi de Souza olan Brezilyalı stoper, son dönemlerde Brezilya Ligi’nin önemli defans oyuncularından birisi oldu. Hugo, Palmeiras forması ile son sezonda şampiyonluk apoletini koluna taktı. 1.87 boyunda olan ve defansın ortasında oynayabilen Vitor Hugo, defansın yanında hücumda da etkili bir oyuncu. Kariyerinde çıktığı 240 maçta 26 gol atan Vitor Hugo, futbola Junior Team Futebol takımında başladı ve kariyeri boyunca sadece Palmeiras oyuncuya bonservis ödeyerek transfer etti. Vitor Hugo, şampiyon tamamladıkları sezonda 38 lig maçının 35’inde 90’ar dakika oynayarak şampiyonlukta önemli pay sahibi oldu. Piyasa değeri 5 milyon euro civarında olan Brezilyalı stoperin 30 Haziran 2020’ye kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor. Alt yaş kategorileri veya A takım seviyesinde Brezilya Milli Takım forması giyemeyen Vitor Hugo, 1 sezonu kiralık olmak üzere 2 sezondur Palmeiras forması giyiyor.

İlginizi Çekebilir

İBB, peşkeş çekilen mülklerini geri alıyor

İstanbul’da TÜGVA ve AKP’ye verilen mülkler tek tek geri alınıyor. İstanbul adeta TÜGVA ve AKP’ye …

Sınırsız Hosting