Ana Sayfa / Kadınca / Beste Bereket nereli, yaşı ve eğitimi
BESTE BEREKET NERELİ YAŞI

Beste Bereket nereli, yaşı ve eğitimi

Oyuncu Beste Bereket güzelliği, fiziği ile dikkat çekiyor bir de marka yüzü olduğu saat tanıtımındaki şirinliğiyle. Beste Bereket memleketi. kaç doğumlu, burcu ve eğitimini araştırdık. İnternetteki en iyi biyografi ve kimdir sitesi bilgikahini olarak ünlülerimizi tanıtmaya devam ediyoruz. 

Beste Bereket boyu kaç, göz rengi ve sa stili bilgileri. Beste Bereket aslen nereli, kaç doğumlu ve burcunu yazdık. Beste Bereket evli mi, sevgilisi kim araştırdık. Ünlü oyuncu Beste Bereket, tanıtım yüzü olduğu saat firmasının İtalya’nın Milano kentinde yapılan yeni koleksiyonunun tanıtımına katıldı.

BESTE BEREKET NE MEZUNU EĞİTİMİ
Güzel oyuncu Beste Bereket, son olarak Milano’da tanıtım yüzü olduğu saat markası için podyuma çıktı yıldız gibi parladı. 2 Temmuz 1982 yılında İstanbul’da doğdu. Sıradan bir aile diyebileceğimiz bir ailenin kızıdır. Babası amatör olarak müzik ile uğraşmaktadır. Annesi ise güzellik uzmanıdır. Lisede okuyan ve hukukçu olmak isteyen bir erkek kardeşi vardır. Sahneye ilk defa Müjdat Gezen Sanat Okulu sahnesinde çıkmıştır. Fenerbahçe Süper Lisesinde okumuştur. Konservatuar hayaliyle yaşayan Beste İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümünü kazanmış ama kayıt yaptırmamıştır. Daha sonraki sınavda Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümünü kazanmıştır. 42.Antalya Altın Portakal Film Festivalinde en iyi Kadın Oyuncu ve 11.Sadri Alışık Sinema Ödülleri En İyi Kadın Oyuncusu Ödüllerini almıştır. Fiziksel özellikleri ise şöyledir; boyu 160 cm, kilosu 50, saç rengi siyah, göz rengi ise kahverengidir, burcu ise yengeçtir. Sevgilisi Ushan Çakır‘dır. ATV ekranlarında yayınlanan Doksanlar Dizisinin sevilen karakteri Feminik Deniz‘i canlandırmıştır.

BESTE BEREKET OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER
Doksanlar
Leyla İle Mecnun
Kalp Ağrısı
Beş Şehir
Ezber www.dizioyunculari.biz
Parmaklıklar Ardında
Sessiz Fırtına
Kayıp
Anadolu Kaplanı
Akümülatörlü Radyo
Türev
Aşka Sürgün
Aynalar

Sitemize yorum yapmayı unutmayın..

İlginizi Çekebilir

Aynur Doğan’dan Şivan Perver iddiası

Kürt şarkıcılar birbirine düştü şarkı yasaklama geldi. Şivan Perver, Aynur Doğan’a şarkı yşasağı koydu. Aynur …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting