Ana Sayfa / Yaşam / Boğaziçi gözaltına alınan akademisyenler
ETÖ İŞADAMLARI
BANDIRMA

Boğaziçi gözaltına alınan akademisyenler

İstanbul Üniversiteler gözaltı. Prof. Betül Tanbay ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden Prof. Turgut Tarhanlı’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda prof. gözaltında. İstanbul’da düzenlenen operasyonda Boğaziçi Üniversitesi’nden Prof. Betül Tanbay ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden Prof. Turgut Tarhanlı’nın da aralarında bulunduğu bazı öğretim üyeleri gözaltına alındı.

Boğaziçi Üni gözaltına alınan prof. ve akademisyenler. Bilgi Üniversitesi gözaltına alınan prof. ve akademisyenler. 16 Kasım gözaltına alınan öğretim üyeleri İstanbul.

ANADOLU KÜLTÜR DERNEĞİ AMACI BAŞKANI YÖNETİMİ

İstanbul polisi, sabah saatlerinde çeşitli üniversitelerde görev yapan akademisyenlere yönelik bir operasyon yaptı, çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar arasında Anadolu Kültür Derneği yöneticileri Yiğit Ekmekçi, Ali Hakan Altınay ile dernek danışmanı Çiğdem Mater’in yanı sıra Prof. Dr. Betül Tanbay, Prof. Dr. Turgut Tarhanlı bulunuyor.

Operasyonun bir yılı aşkın süredir tutuklu bulunan iş adamı Osman Kavala’nın yöneticisi olduğu Anadolu Kültür Derneği’ne yönelik olduğu bildirild

İlginizi Çekebilir

ÇOMÜ öğrencisi Zeliha Güneş öldü

Üniversiteli Zeliha Güneş Çanakkale’de kamyon çarpması sonucu öldü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencisi Zeliha Güneş, …

Sınırsız Hosting