Ana Sayfa / Kadınca / Bilgehan Baykal neci , nereli, kim?

Bilgehan Baykal neci , nereli, kim?

Deniz Çakır ile evlenen Bilgehan Baykal neci, nereli, yaşı ve kimdiri aranıyor.  Deniz Çakır, iş insanı Bilgehan Baykal ile nikâh masasına oturdu. Çiftin nikâhını Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin kıydı

Deniz Çakır gelinliği markası modeli ve fiyatı araştırılıyor Deniz Çakır Bilgehan Baykan evlendi. Oyuncu Deniz Çakır, 2 yıldır beraber olduğu yatırımcı ve iş insanı Bilgehan Baykal’la bu akşam Sarıyer’deki bir mekanda dünyaevine girdi. 200 kişilik düğüne çiftin aileleri, yakın dost ve arkadaşları katıldı.

Oyuncu Deniz Çakır, 2 yıldır aşk yaşadığı yatırımcı ve iş insanı Bilgehan Baykal’la bu akşam evlendi. Sarıyer’deki bir mekanda gerçekleştirilen 200 kişilik düğüne çiftin aileleri, yakın dost ve arkadaşları katıldı.Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in kıydığı nikâhta Deniz Çakır’ın şahitliğini Sanem İşler Şen ile Zuhal Olcay, Bilgehan Baykal’ın şahitliğini ise Başar Başaran ile Habil Özden yaptı.

Deniz Çakır, yaklaşık 2 yıldır beraberlik yaşadığı iş insanı Bilgehan Baykal ile nikâh masasına oturdu. Sarıyer’de düzenlenen 200 kişilik kır düğününe çiftin aileleri, yakın dost ve arkadaşları katıldı.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in kıydığı nikâhta Deniz Çakır’ın şahitliğini Sanem İşler Şen ile Zuhal Olcay, Bilgehan Baykal’ın şahitliğini ise Başar Başaran ile Habil Özden yaptı.

BİLGEHAN BAYKAL KİMDİR?

Bilgihan Baykal 1975 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. TÜ Makina Mühendisliği Bölümü’nü bitirdikten sonra sırasıyla University of Maine’de Pre-MBA, İngiltere’de Henley Management School’da MBA ve Marmara Üniversitesi’nde kalkınma iktisadı üzerine yüksek lisansını tamamladı.

Ardından 2016 yılında Marmara Üniversitesi’nde Avrupa Birliği iktisadı üzerine doktora eğitimimi tamamladı. 20 yılı aşkın bir süredir de bilişim sektöründe hem yerel hem çok uluslu şirketlerde yöneticilik yapmaya devam ediyor. “Teknik Değişimin Ekonomisi” isimli bir kitabı bulunmaktadır. Bilgehan Baykal Türkiye Siyasal Ekonomi Sosyal Araştırmalar Vakfı (TÜSES) yönetim kurulu ve Galatasaray Spor Kulübü genel kurul üyesidir. Daha önce evlenip evlenmediği henüz bilinmiyor.

10 EYLÜL’DE DÜNYAEVİNE GİRECEKLER

Oyuncu Deniz Çakır, 2 yıldır aşk yaşadığı ekonomist Bilgehan Baykal ile evlilik kararı aldı. Çift, 10 Eylül’de Kemerburgaz’da nikah masasına oturacak.Çiftin dostlarının gönül rahatlığıyla eğlenebileceği bir kır düğünü merkezi seçmeleri dikkat çekti. Çiftin düğün için tercih ettiği mekanda daha önce Taner Ölmez – Ece Çeşmioğlu ve Başak Gümülcinelioğlu – Çağrı Çıtanak çifti nikah masasına oturmuştu

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting