Ana Sayfa / Sağlık / Biontech 4. doz aşıları açıldı

Biontech 4. doz aşıları açıldı

Türkiye’de biontech 4. doz aşı randevuları açıldı. dünya pandemi kısıtlamalarına giderken Türkiye kapanmayı konuşuyor, önce 4 ardından 5. ve 6. dozların zorla yaptırılması tartışılıyor. Türkiye’de uluslararası ilaç firmalarının adamı olduğu bilinen bazı prof. etiketli isimlerin kamuoyu oluşturarak hükümeti yeniden kapanma için baskı yapmaya başlaması birçok soruyu beraberinde getiriyor. 3. doz BioNTech aşısından sonra üç ay geçenler için dördüncü doz randevuları açıldı

Biontech aşısı için 4. doz randevuları açıldı, sırada 5 ve 6. aşılar var. Türkiye, pandemi nedeniyle yeniden kapanmayı tartışıyor. Köpek gibi aşılanacaksınız, polis zoruyla evlere girilsin aşı yaptırılsın, aşısızlar hapse atılsın, evden çıkmasın, aşısızlar nefes bile almasın diyen ilaç şirketi temsilcileri ise bayram ediyor komisyonları yatacak diye havalara giriyordur eminiz.

VURDURUN, GİTSİN 4,5,6 DOZ

Koronavirüse karşı dördüncü doz BioNTech aşısı olmak isteyenler, Merkezi Hekim ve Randevu Sistemi’nden randevuları alabilecek.

Sağlık Bakanlığı’nın yayımladığı son Temaslı Takibi Rehberi’ne göre, son 3 ay içerisinde hatırlatma dozunu olmuş kişiler bir vakayla temaslı olmaları durumunda karantinaya alınmıyor. Son aşısı üzerinden 3 ay geçen kişiler ise, eksik aşılı kabul edilerek temaslı olmaları durumunda karantinaya alınıyor.

İlginizi Çekebilir

Kelebek hastalığı belirtileri neler

Lupus hastalığı, kelebek hastalığı nasıl belirti verir kelebek hastalığı için hangi branşa gitmeli, hastanelerin hangi …

Sınırsız Hosting