Ana Sayfa / Yaşam / Birce Akalay, evliliğini bitiriyor mu?
SARP LEVENDOĞLU İLE BİRCE AKALAY BOŞANMA NEDENİ

Birce Akalay, evliliğini bitiriyor mu?

2017 yılı ilk boşanma haberi Birce Akalay ile Sarp Levendoığlu çiftinden geldi gibi. Sarp Levendoğlu ile eşi Birce Akalay’ın boşanmak üzere olduğu öne sürülüyor. Ünlüler arasında evlilikler kadar boşanmalar da magazin haberlerinde ilk sıraya çıkıyor. 

Oyuncu Sarp Levendoğlu’nun evliliği üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Birce Akalay’ın kocasından boşanmak istediği söyleniyor. 2017 boşanan ünlüler arasına bakalım bu çift de katılacak mı? Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu arasında kriz! Haklarında evliliklerini bitireceklerine dair iddialar artan ünlü çift cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.
Birce Akalay, eşi Sarp’ı sildi! Daha önce birçok kez çıkan boşanma iddialarını her defasında reddeden Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay’ın evliliğinin üzerinde yine kara bulutlar dolaşıyor.

BİRCE AKALAY-SARP LEVENDOĞLU AYRILIĞI SEBEBİ
Sarp Levendoğlu sosyal medya hesapları ve Birce Akalay sosyal medya hesapları en çok aranan kelimelerden biri oldu. Çiftin kişisel sosyal medya hesaplarının durumu da iddiaları güçlendirir nitelikte.
Birce Akalay, geçtiğimiz günlerde şok bir harekette bulunarak eşiyle paylaştığı tüm fotoğrafları Instagram hesabından kaldırdı. Sarp Levendoğlu ise hesabını askıya aldı. Birce Akalay, geçtiğimiz nisan ayında hesabını askıya almıştı. Daha sonra hesabını yeniden aktifleştiren ve paylaşımlarına devam eden güzel oyuncunun bu kez Sarp Levendoğlu’nun bulunduğu bütün fotoğrafları silmesi, ayrılmaya kararlı olduğu şeklinde yorumlandı.

İlginizi Çekebilir

Murat Özaras öldürüldü

Konya’da Murat Özaras aracında öldürülmüş halde bulundu. Konya’da yakınları tarafından kendisinden haber alınamayan bir kişi, …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting