Ana Sayfa / Kime Ait / Bitcoin toplam işlem miktarı

Bitcoin toplam işlem miktarı

Sanal para Bitcoin’de çıktı günden buyana ne kadar işlem oldu ve değeri ne kadar yükseldi sorusu. Kripto para Bitcoin en kalay nasıl alınır nereden alınır ve bitcoin yatırımı riskleri nelerdir sorusu. Dünyanın bir numaralı kripto parası Bitcoin yine bir rekora imza attı. Ortaya çıktığı 2009 yılından bu yana BTC’de 11 trilyon dolarlık işlem yapıldı.

Bitcoin kripto para ilk kez 2009 yılında piyasaya çıktı ve o günden buyana toplam 11 trilyon dolarlık işlem hacmine sahip oldu. 1 Bitcoin kaç lira oldu sorusu. Dünyanın bir numaralı kripto parası Bitcoin yine bir rekora imza attı. Ortaya çıktığı 2009 yılından bu yana BTC’de 11 trilyon dolarlık işlem yapıldı.

BİTCOİN NE KADARA YÜKSELEBİLİR

Bir emtia veya para birimi olarak 2009 yılında hayatlarımıza giren Bitcoin’de o yıldan bugüne kadar 11 trilyon dolar değerinde işlem gerçekleştirildi.

Twitter’da PlanB adlı kullanıcının ulaştığı rakamlara göre, Bitcoin’de günlük 300 milyon dolar ila 1 milyar dolar arasında transfer gerçekleşiyor. Hesap, bu işlemlerin her gün yapılan 10 milyar dolarlık transferlerle hala güçlü olduğunu söylüyor.
Bu işlemler zaman geçtikçe hem sayı olarak hem de değer olarak arttı. Değerli işlemler aynı zamanda Bitcoin ağının daha değerli bir şekilde büyümesine yardımcı oldu.

bitcoin yatırımı güvenli mi

Bitcoin transferleri çoğunlukla, fiyatı düştüğünde gerçekleşiyor ve iki gün önce Bitcoin’in fiyatının 7,500 dolar seviyesinin altına düşmeden önce fazla sayıda transfer oldu.

Bunun yanı sıra işlemlerin bu denli büyük olmasının önemli sebeplerinden biri de 11 yıldır hayatlarımızda olan Bitcoin’in bütün işlemlerinin izlenmesinin zorluğu ve sansürsüz olması olabilir.

İlginizi Çekebilir

iPhone 16 nasıl olacak?

iPhone 16 görüntüleri sızdı. iPhone 16 tasarımı ve tahmini Türkiye satış fiyatı belirlendi. Apple, iPhone …

Sınırsız Hosting