Ana Sayfa / Manşet / BJK borçsuzluk kağıdını hazırlayamadı

BJK borçsuzluk kağıdını hazırlayamadı

Beşiktaş’a UEFA’dan yeni yaptırımlar gelebilir. Beşiktaş yönetimi hazırlaması gereken borçsuzluk kağıdını tamamlayamadı ve TFF’ye teslim edemedi. Beşiktaş yönetimi, dün UEFA lisansı için Futbol Federasyonu’na teslim etmesi gereken borçsuzluk kağıtlarını da tamamlayamadı.

Türkiye’de Süper Lig ekiplerinin mali bilançosu geleceklerini zarar verebilir. Nitekim Beşiktaş UEFA’ya vermesi gereken borçsuzluk kağıdını veremedi. Beşiktaş’ta futbolcular alacaklarını alamadı yönetim arayışta. Yaşanan mali sorunlar nedeniyle uzun süredir teknik heyet ve futbolculara maaş ödemesi yapamayan Beşiktaş yönetimi, dün UEFA lisansı için Futbol Federasyonu’na teslim etmesi gereken borçsuzluk kağıtlarını da tamamlayamadı.

Başta başktan Fikret Orman ve bazı yöneticiler, takıma para ödeyebilmek için şahsi kefaletle bankalara kredi başvurusunda bulundu.

Ancak istediği sonuca ulaşamayan siyah beyazlı yönetimin kaynak arayışında farklı alternatiflere yöneldiği ve bu hafta içinde takıma ödeme yaparak sorunu çözüme kavuşturacağı öğrenildi. (Sabah)

İlginizi Çekebilir

Acun Ilıcalı, Maribor’u satın aldı

Acun Ilıcalı’nın yeni satın aldığı takım Slovenya takımı Maribor. Acun, Maribor’u kaç milyon Euro’ya satın …

Sınırsız Hosting