Ana Sayfa / Spor / BJK’da FB maçında sakat oyuncular

BJK’da FB maçında sakat oyuncular

Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek Beşiktaşlı oyuncular kimler. Beşiktaş’ta hangi yıldız futbolcular sakat ve Fener maçında yok bilgisi. Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında lider Fenerbahçe ve Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Beşiktaş’ta eksik futbolcular dikkat çekiyor. Peki, Hangi futbolcular Fenerbahçe maçında oynayamayacak?

Beşiktaş’ta Fener maçında forma giyemeyecek sakat futbolcular kimler bilgisi. beşiktaş7ın yıldızları dev derbide oynayamayacak,. Beşiktaş’ta sakat futbolcular! Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında lider Fenerbahçe ve Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Beşiktaş’ta eksik futbolcular dikkat çekiyor. Peki, Hangi futbolcular Fenerbahçe maçında oynayamayacak? İşte detaylar…

BEŞİKTAŞ’TA SAKAT FUTBOLCULAR

Beşiktaş, Süper Lig’in 15. haftasında sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak. Siyah-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Rosier, Rashica ve Masuaku dev derbide forma giyemeyecek.

3 YILDIZ DERBİDE YOK

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre, siyah-beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Valentin Rosier, Milot Rashica ve Arthur Masuaku Fenerbahçe ile oynanacak derbide forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ta sakat futbolcular! Hangi futbolcular Fenerbahçe maçında oynayamayacak?

COLLEY’İN DURUMU BELİRSİZ

Öte yandan Omar Colley için açıklama yapan kulüp açıklamasında “Futbolcumuz Omar Colley’in yapılan MR görüntülemesinde sağ dizinde kapsüler gerilme ve kısıtlı alanda kemik ödemi tespit edilmiştir. Tedavisine başlanan Colley’in Fenerbahçe maçının kadrosunda bulunup bulunmayacağına maç günü karar verilecektir” ifadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

EURO 2024 başlama tarihi

Almanya’daki 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası başlama tarihi ve maçların tarihleri. EURO 2024 bilgileri. Almanya’nın ev …

Sınırsız Hosting