Ana Sayfa / Kadınca / Beyonce boşanıyor

Beyonce boşanıyor

Dünya Beyonce’un boşanma haberini konuşuyor. 1 milyar dolarlık rekor boşanma Beyonce. Müzik dünyasını R&B şarkılarıyla sarsan Beyonce ile yapımcı eşi Jay-Z’nin evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. 9 yıllık evli olan çiftin, Jay-Z’nin eski bir ilişkisinden çocuğu olduğu dedikoduları sonrası evlerini ayırdıkları iddia edildi.

Beyonce kocası Jay-Z’den boşanıyor. Tazminat tutarı ise tam 1 milyar dolar olacak gibi görünüyor. Jay-Z’nin babası olduğunu iddia eden Rymir Satterthwaite isimli bir genç, Pennsylvania’da babalık davası açtı. Bunu kanıtlamak için DNA testi talep eden gencin isteği reddedildi.

BEYONCE ALDATILDI

Habertürk’te yer alan habere göre; o dönemde 22 yaşında olan Jay-Z’nin, reşit olmadığı belirtilen Wanda isimli kadınla yaşadığı ilişki sonucu Satterthwaite’ın dünyaya geldiği iddia ediliyor.

Blue Ivy isimli bir kızları olan çifte yakın kaynaklar, ikilinin boşanması durumunda 1 milyar dolarlık tazminat davası açılabileceğini öne sürdü. Çiftin aldatma iddiaları yüzünden evliliklerinin sallantıda olduğu biliniyordu.

İlginizi Çekebilir

Aynur Doğan’dan Şivan Perver iddiası

Kürt şarkıcılar birbirine düştü şarkı yasaklama geldi. Şivan Perver, Aynur Doğan’a şarkı yşasağı koydu. Aynur …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting