Ana Sayfa / Ekonomi / Boyoz ve gevreği zam

Boyoz ve gevreği zam

İzmir boyoz ve gevrek zammı, boyoz ve gevrek kaç para oldu bilgisi. İzmirlilerin kırmızı çizgisi sayılan boyoz ve gevrek zamlandı İzmir Bombasına da zam gelmesi an meselesi. Peş peşe gelen zamlarla maliyetlerin artması üzerine üretiler ürün fiyatlarını artırıyor. İzmir’in meşhur gevrek ve boyozu yarından itibaren zamlı fiyatıyla 10 TL’ye satılacak.

İzmir boyoz ve gevrek zammı, boyoz ve gevrek kaç para oldu bilgisi. İzmir’de vatandaşlar tarafından sabah kahvaltılarında sıkça tüketilen Gevrek ve boyoza zam geldi. Artan akaryakıt, işçilik, un, yağ maliyetlerini gerekçe gösteren İzmir Pide ve Gevrek İmalatçıları Esnaf Odası, gevrek ve boyoza zam istendi.

7 LİRADAN 10 LİRAYA ÇIKIYOR
Talebi değerlendiren İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, gevrek ve boyozun fiyatının 7 liradan 10 liraya çıkmasına onay verdi. Buna göre yarından itibaren gevrek, sade Boyoz, poğaça, yumurta, peynir ve sade açma 10 liradan satılacak.
MALİYET KARŞISINDA ESNAFIMIZI KORUMAK ZORUNDAYIZ
İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde bir süredir simidin 10 liradan satıldığını söyleyen İzmir Pide ve Gevrek İmalatçıları Esnaf Odası Başkanı Mehmet Şükrü Erişen ise yaptığı yazılı açıklamada, “Her ne kadar zam taraftarı olmasak da sürekli artan üretim maliyetleri karşısında esnafımızı korumak zorundayız” dedi.

İlginizi Çekebilir

Beşiktaş Borsada eridi

BİST Beşiktaş hisseleri çakıldı değeri giderek düşüyor. Borsa İstanbul Beşiktaş hisse senetleri 11. kez taban …

Sınırsız Hosting