Ana Sayfa / Gündem / Bozdağ kayak merkezine gidiş (Denizli)
DENİZLİ KAYAK MERKEZİ

Bozdağ kayak merkezine gidiş (Denizli)

Denizli Tavas’taki kayak merkezine Denizli Merkez’den ulaşım ve gidiş tarifi. Denizli’den Bozdağ’daki kayak merkezine nasıl giderim sorusunun yanıtı ve Bozdağ kayak merkezinde kalacak yer var mı, ne yenir ne içilir sorusu. denizli’de kayak yapılan kayak merkezi nerede ve nasıl gidilir sorusu. 

Türkiye’deki kış turizmi için kayak merkezleri sayısı artıyor. Bunlardan biri de Denizli’nin Tavas ilçesinde bulunan Bozdağ Kayak merkezi. Denizli merkezden Bozdağ kayak merkezine ulaşım sağlanıyor. Bozdağ kayak merkezinin özellikleri Palandöken ve Uludağ’ı aratmıyor. Antalya’dan Denizli Bozdağ’daki kayak merkezi için gidiş mümkün. turlar Bozdağ kayak merkezine kadar gidiyor.

BOZDAĞ KAYAK MERKEZİ ÖZELLİKLERİ

Denizlililerde artık kayabiliyor. Bozdağ kayak merkezi Denizlili kayak tutkunlarına ev sahipliği yapıyor. Bozdağ kayak merkezinin kar kalitesi kaymaya uygun. Denizli’nin Tavas İlçesi’nin Nikfer Mahallesi’ndeki 2 bin 420 metre rakımlı Bozdağ’da bulunan Denizli Kayak Merkezi, Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veriyor. En uzunu 1700 metre, ikincisi 1500 metre, üçüncüsü ise 700 metrelik tesisler amatör ve profesyonel kayakçılara hizmet verirken, Denizli Kayak Merkezi’nde 2 telesiyej, 1 teleski ve yürüyen bant bulunuyor. Alt yapısı ve günü birlik tesisi ile ziyaretçilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasitede bulunan Denizli Kayak Merkezi, topoğrafik yapısı ve karın özelliği ile kayak yapmak için büyük avantaj sağlıyor.

İlginizi Çekebilir

DEAŞ Moskova saldırısını üstlendi

Moskova’daki kanlı terör saldırısını DEAŞ üstlendi. Rusya, meydan okudu dünya yeni bir döneme girdi. Putin, …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting