Ana Sayfa / Kime Ait / British Airways havada kriz çıkardı

British Airways havada kriz çıkardı

İngiliz hava yolu şirketi British Airways tüm dünyada uçuşlarda kriz çıkardı. Havayolu sektörünün en büyük firmalarından biri olan British Airways’de yaşanan ‘teknik bir aksaklık’, dünya genelinde birçok havaalanında krize neden oldu. Mağduriyetini sosyal medyada paylaşan birçok yolcu, şirkete sert tepki gösterdi.

British Airways hava taşımacılığını kaosu soktu. İngiltere’nin en büyük havayolu şirketlerinden biri olan British Airways’in yazılım sisteminde meydana gelen sorun, dünyanın dört bir yanındaki havaalanlarında kaosa neden oldu.

ba-detay-1.jpg

ÜNLÜ İSİMLER MAĞDUR OLDU

Arızadan kaynaklanan krizden muzdarip olanlar arasında ünlü isimler de vardı. İngiliz oyuncu Elizabeth Hurley, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Antigua’da mahsur kaldığını ve uçuş için 20 saat daha havaalanında kalacağını ve mağdur yolculara yiyecek ve kalacak yer sağlanmadığını belirtti.

ba-detay-2.jpg

UÇUŞ İPTALLERİ DEVAM EDECEK

İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Heathrow Havaalanı’ndan 15 uçuşu iptal eden şirket özür diledi ancak teknik hata tam olarak düzeltilemediği için iptallerin bir süre daha devam etmesi bekleniyor.

ba-detay2.jpg

British Airways, yolculardan özür dilemesine rağmen teknik aksaklıktan çıkan krizin bir süre daha devam etmesi bekleniyor. Havayolunun yayınladığı açıklamada, “Teknik bir sorun nedeniyle bazı uçuşlarımızda gecikmeler yaşıyoruz. Müşterilerimizin yaşadığı gecikmelerden dolayı üzgünüz, mümkün olan en kısa sürede seyahat edebilmeleri için incelemelerimiz devam ediyor” diye kaydedildi.

İlginizi Çekebilir

Trafik cezaları katlandı

Trafik cezaları katlandı, ceza yiyen sürücü sayısı iki katına çıktı. Devletin en büyük gelir kalemi …

Sınırsız Hosting