Ana Sayfa / Yaşam / Bu hafta Diriliş Ertuğrul neden yok sorusu

Bu hafta Diriliş Ertuğrul neden yok sorusu

Diriliş Ertuğrul bu hafta neden yayınlanmadı yeni bölümü (Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm neden yayınlanmadı) sorusunun yanıtı. TRT 1’de yeni bölüm Diriliş Ertuğrul yayınlanmama nedeni Diriliş Ertuğrul yayından mı kaldırıldı sorusunun yanıtı. 

Diriliş Ertuğrul bu hafta neden yayınlanmadı cevabı. 72. bölüm Diriliş Ertuğrul TRT 1’De neden yayınlanmadı ve yayından mı kaldırıldı iddiası. Ekranların sevilen dizisi ‘Diriliş Ertuğrul’dan hayranlarına üzücü bir haber geldi. Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümü, bir sonraki haftaya ertelendi.
TRT ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi olan Diriliş Ertuğrul 72.bölümü önümüzdeki hafta yayınlanmayacak. Sevilen dizinin yeni bölümünün neden yayınlanmadığı ise büyük merak konusu oldu.

BU HAFTA DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜ NEDEN YOK?

Diriliş Ertuğrul dizisi reklam ücretleri belirleniyor. Her yıl olduğu gibi, bu sene de yeni yılın ilk haftasında iddialı yapımlar reklam nedeniyle ekrana gelmeyecek. Yeni yılda reklam fiyatlarının yeniden belirlenmesi ve kanal yöneticileriyle reklam verenler arasında anlaşmalar yapılması nedeniyle, ilk hafta pahalı yapımlar ekrana gelmiyor.

Bunların en başında ise TRT’nin en çok izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul geliyor. Dizinin önümüzdeki hafta seyirci ile buluşması bekleniyor

İlginizi Çekebilir

Duran Özkan ve Hasan Külahçı öldü

Şırnak’ta kazada ölen 2 kişinin isimleri Duran Özkan ve Hasan Külahçı. Şırnak’ta hafif ticari aracın …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting