Ana Sayfa / Ekonomi / Bugün Dolar/TL kaç para oldu?

Bugün Dolar/TL kaç para oldu?

Dolar/TL son rakamlar dolar kaç para oldu Euro ne kadar, gram altın son fiyat 22 Aralık.

Dolar/TL günlük ne kadar, Dolar kaç paradan satılıyor, Euro yükseldi mi soruları. Dövizdeki hareketlilik sebebiyle uzun süredir merakla takip edilen piyasalardaki oynaklık bugün de devam ediyor. Dolar, stabil seyrini sürdürerek güne 18,6654 seviyesinden başladı. Euro ise önceki kapanışına göre yükselerek 19,8944 seviyesinden işlem görüyor.

Türk Lirası’nın aşırı değer kaybı ve döviz kurunun fahiş yükselişine karşı henüz somut bir adım atılmaması nedeniyle piyasalardaki hareketlilik sürüyor. Dövizi yatırım aracı olarak kullanan vatandaşlar başta olmak üzere merakla takip edilen dolar ve euroda, son dönemdeki mevcut dalgalı seyir, bugün de devam ediyor.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

TL karşısında birçok kez rekor tazeleyen dolar, güne 18,6654 seviyesinden başladı. Dolar/TL, bir önceki kapanışını ise 18,6698 seviyesinden gerçekleştirmişti.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Bir süre dolar karşısında değer kaybı yaşamasının ardından tekrar yükselişe geçen euro da, perşembe gününde aynı seyirle hareket ediyor. Önceki kapanışını 19,8019 seviyesinden yapan euro/TL, güne 19,8944 seviyesinden başladı.

İlginizi Çekebilir

İstanbul su zammı yüzde 36

İstanbul suya ne kadar zam geldi kaç para oldu bilgisi. İstanbul’da suya yüzde 36 ile …

Sınırsız Hosting