Ana Sayfa / Genel / Bülent Yapraklıoğlu nereli, neci ve yaşı

Bülent Yapraklıoğlu nereli, neci ve yaşı

Ahsen TV sunucusu Bülent Yapraklıoğlu nereli, kaç doğumlu, eğitimi ne ve işi ne soruları. sık sık Dayak yeme olayıyla gündeme gelen sokak sunucusu Bülent Yapraklıoğlu memleketi ve son olayı ne neden gündem oldu bilgisi.

Ahmet Yapraklıoğlu memleketi, kaç doğumlu, eğitimi. Ahsen TV kime ait sahibi kim ve nasıl bir kanal amaçları ne sorusu. sokak röportajlarıyla tanınan Ahsen TV sunucu Ahmet Yapraklıoğlu kim bilgileri.

Ahsen TV’nin sunucusu Bülent Yapraklıoğlu kimdir, kaç yaşında soruları dayak olayının ardından merak edildi. Sokak röportajları ile sık sık gündem olan Bülent Yapraklıoğlu Eminönü’nde sokak röportajı yaparken kameranı ile birlikte dayak yedi, darp edildi.

Bülent Yapraklıoğlu kimdir: Bülent Yapraklıoğlu, Ahsen TV muhabiridir. Ahsen TV’nin Youtube’da 122 bin abonesi mevcuttur. Bülent Yapraklıoğlu yaptığı sokak röportajlarında konuşma tarzı ve sempatik tavırları ile izleyicilerin ilgisini ve beğenisini çekmeyi başarmıştır. Bülent Yapraklıoğlu’nun Reis adında bir kitabı bulunmaktadır. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü sunucunun İnstagram’da 72 bin takipçisi vardır.

Bülent Yapraklıoğlu’nun hakkında fazla bilgi bulunmamaktadır. Ünlü muhabirin doğum tarihi ve yaşı hakkında bilgi yer almamaktadır.

İlginizi Çekebilir

Ahmet Pek tutuklandı

FETÖ’cü eski vali Ahmet Pek tutuklandı. FETÖ üyeliğinden hakkında kesinleşmiş 11 yıl hapis cezası bulunan …

Sınırsız Hosting