Ana Sayfa / Yaşam / Burak Arslan neci, nereli ve kim?

Burak Arslan neci, nereli ve kim?

Burak Arslan aslen nereli, neci, eğitimi ve kimdiri aranıyor. Katliam yapmakla tehdit eden, insanları öldürmekle itham eden Burak Arslan ve grubu nedir, amaçları ne, kime ve neye hizmet ediyorlar merak ediliyor.

Oyuncu Burak Arslan nereli, yaşı, eğitimi ve kimdiri merak ediliyor. Burak Arslan gücünü nereden ve kimden alıyor insanları nasıl öldürmekle tehdit edebiliyor ve neden gözaltında merak ediliyor. Paw Guards  nedir kimlerden oluşuyor ve amaçları ne? Başıboş köpeklerin sokaktan toplanmasını isteyenlere tepki gösteren Paw Guards yöneticisi ve oyuncu Burak Arslan “Bizi katliama zorlamayın. En azından birini ibretlik edip kazığa oturtalım” demişti. Onun bu sözleri başını yaktı. Arslan gözaltına alındı.
Başıboş köpekler her gün birinin canını yakıyor. Vatandaş, bu hayvanların toplanmasını istiyor. Ancak bazı hayvanseverler ise buna şiddetli bir şekilde karşı çıkıyor. Bu bölünme zaman zaman tarafları karşı karşıya getiriyor.

“KAZIĞA OTURTALIM”
Son olarak Paw Guards (Pençe Muhafızlar) yöneticisi olan Burak Arslan’ın sosyal medyada söylediği sözler kan dondurdu. “Sokaktaki hayvanları” toplayın diyenleri tehdit eden Arslan “Bizi katliama zorlamayın. En azından birini ibretlik edip kazığa oturtalım. İbretimiz var zaten. Birisi yanarak öldü. Birileri bir şeyler yapıyor” ifadelerini kullandı.

POLİS YAKALADI
Bu cümlelere sert tepkiler gelirken güvenlik güçleri de harekete geçti. İstanbul İl Emniyet Müdürleri ekipleri, şahsı gözaltına aldı. Arslan’ın yarın adliyeye sevk edileceği belirtildi.
BURAK ARSLAN KİM, NECİ, NERELİ
Saint Michel Fransız Lisesi mezunu Burak Arslan 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk oyunculuk deneyimini Ceyda Ateş’in başrol oynadığı Evlerden Biri dizisi ile gerçekleştirmiştir. Daha sonra Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Emir karakterini canlandıran Burak Arslan, Kırgın Çiçekler, Arka Sokaklar, Zengin Kız Fakir Oğlan dizilerinin yanı sıra Silsile isimli sinema filminde rol almıştır. Eğitim durumu London Academy Of Music & Dramatic Art öğrenci.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting