Ana Sayfa / Kadınca / Burak Özçivit’e küfür soruşturması

Burak Özçivit’e küfür soruşturması

Burak Özçivit, set çalışanlarına küfür mü etti. Beyefendi kişiliği ile tanınan ünlü oyuncu Burak Özçivit’e yönelik suçlamalar sonrası gelişen olaylar. Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit hakkında, set çalışanlarına hakaret ve küfür içeren sözler söylediği gerekçesiyle soruşturma açıldı.

Kuruluş Osman setinde küfür ve hakaret iddiasının tam ortasında Burak Özçivit bulunuyor. Özçivit’in, kendilerine hakaret ettiğini öne süren 4 set çalışanı, oyuncu hakkında suç duyurusunda bulundu. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan oyuncu, set ortamının stresli olduğunu söyleyerek, ”İddia ettikleri gibi kendilerine kesinlikle hakaret etmedim. Ağzımdan asla küfür ve hakaret çıkmamıştır.Bu küfürleri edebilecek bir kişi olmadığımı da beni yakinen tanıyan herkes bilir” dedi.

Sette kamera asistanı olan A.Ö., ”Olay günü çalışıyordum. Dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit içinde bulunduğu çadırdan çıkarak set görevlilerinin olduğu yere doğru, tek tek gözlerimizin içine bakarak küfür etti. Sonra seti terk etti. Hemen geri döndü ve aynı küfürleri bir daha söyledi. Set çalışanları Burak Özçivit’in ettiği küfürleri duyunca şok girdi ve kimse ağzını açıp tek bir kelime bile söylemedi. Şüphelinin daha önceden de farklı kişilere bu kadar ağır olmasa da benzer hareketleri olmuştur” ifadelerini kullandı.

Savcılık, suçun ‘uzlaşma’ kapsamındaki suçlardan olması nedeniyle dosyayı Uzlaştırma Bürosu’na gönderdi.

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Sınırsız Hosting