Ana Sayfa / Kadınca / Burak Özçivit’in Mohikan saç modeli

Burak Özçivit’in Mohikan saç modeli

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, uzun saç modeliyle gündemde. Mohikan saç modeli Burak Özçivit’e çok yakıştı.Burak Özçivit’in yeni saç modeli! Yakışıklı oyuncu seçim için gittiği okulda Engin Altan Düzyatan ile karşı karşıya gelmemek için özen gösterince gündeme gelmişti. Ancak Burak Özçivit’in gündeme geldiği asıl konu ise yeni saç modeli oldu. Uzun küt saçlı fotoğrafları kısa sürede sosyal medyada alay konusu olurken, fotoğrafın altına ‘Hemen saçlarını kes Burak.’ yorumları yapıldı. İşte Burak Özçivit’in yeni saç modeli ve uzun saçlı fotoğrafları!

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonda başrolünü oynayacak olan Burak Özçivit dizi için saçlarını uzattı ilginç saç modeliyle dikkat çekti. Burak Özçivit’in yeni saç modeli! Ekranlardan bir süredir uzak olan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit geçtiğimiz gün seçim için gittiği okulda görüntülendi. Burak Özçivit’in yeni tarzı ve son hali ise hayranları tarafından tepki çekti. Uzun ve küt saçlarıyla yeni bir imaj yaratan Burak Özçivit’in yeni saç modeli takipçileri tarafından hiç beğenilmedi. İşte Burak Özçivit’in uzun saçlı fotoğraflar ve yeni saç modeli!
BURAK ÖZÇİVİT’İN YENİ SAÇ MODELİ!

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit’in yen, saç modeli sosyal medyada alay konusu oldu.

“SAÇLARINI HEMEN KES”

Önümüzdeki aylarda baba olmaya hazırlanan Burak Özçivit’in uzun saçları sosyal medyada çok konuşuldu. Takipçileri, Burak Özçivit’e saçlarını kesmesi için yorumlar yağdırdı. Bir sosyal medya kullanıcısı Burak Özçivit’in fotoğrafına, “Burak saçlarını hemen kes.” yorumunu yaptı.

“ARAMIZDA BÖYLE ŞEYLER OLMAZ”

Diriliş Ertuğrul’un yıldızı Engin Altan Düzyatan ile seçim için gittiği okulda karşı karşıya gelen Burak Özçivit’in, telefonuna sarılarak Düzyatan’ı görmezden geldiği iddia edilmişti. Özçivit, çıkan haberlere isyan etmişti. Engin Altan Düzyatan’ın rol aldığı ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin devamı niteliğindeki ‘Diriliş Osman’da başrolü üstlenen Burak Özçivit, “Engin kardeşim çok güzel ve başarılı bir iş yapmaktadır. Onu nerede görsem selam da veririm konuşurum da. Aramızda böyle şeyler olmaz” demişti.

BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR?

Burak Özçivit, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünden mezun oldu.

Burak Özçivit aslen Gazianteplidir. 2001 yılında Kazım İşmen Lisesi’nden mezun oldu.

2003 yılı Best Model of Turkey yarışmasında gelecek vadeden seçilen Burak Özçivit, yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başladı. Şu anda ise mankenlik yapmamaktadır.

Burak Özçivit 2005’te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir. Buna bağlı olarak da Best Model of The World’e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçildi.

Faruk Saraç, Abbate, Tween ve NetWork gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev aldı. İlk oyunculuk deneyimini Eksi 18 dizisinde genç komiser Murat’ı canlandırarak yaşamıştır.

Burak Özçivit, kasım 2007’de sinemalarda gösterime giren Musallat isimli sinema filminde rol aldı.

Kanal D’de yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibet’in yaptığı Zoraki Koca adlı dizide oynadı.

2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide Güven adlı karakteri canlandıran Burak Özçivit, daha sonra Gossip Girl’den esinlenilen Küçük Sırlar adlı dizide Çetin’i canlandırmıştır.

2011-2013 yılları arasında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakterini canlandırmıştır.

Ardından Burak Özçivit, Malkoçoğlu filmi için hazırlıklara başlamıştır. 2013 yılında ise Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı romanından uyarlanan Çalıkuşu dizisinde Kamran rolünü canlandırmıştır.

Burak Özçivit, Çalıkuşu dizisinde başrolü paylaştığı Fahriye Evcen ile yeniden, bir sinema filmi olan Aşk Sana Benzer ile beyaz perdeye dönmüştü.

Burak Özçivit 2015 yılında başlayan ve 2017’de final yapan Kara Sevda dizisinde rol almaktaydı.

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Sınırsız Hosting