Ana Sayfa / Kadınca / Burç 16 Şubat yorum (Günlük Burç 16 Şubat 2017)
GÜNLÜK BURÇ

Burç 16 Şubat yorum (Günlük Burç 16 Şubat 2017)

Bugün günlük burcun ne diyor 16 şubat Perşembe 2017. İkizler 16 Şubat burç. Aslan 16 Şubat yorumu. Oğlak ve Yay burcu 16 şubat perşembe 2017 yorumları. Tüm burçların astrolog ve yıldıznameye göre burç yorum ve analizleri. 16 Şubat Perşembe aşk, iş ve yaşamda kazanacak şanslı burçlar.

16 ŞUBAT PERŞEMBE 2017 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

16 ŞUBAT PERŞEMBEKOÇ Burç Yorumu:

İsteklisiniz, hırslısınız ancak bazı şeylere de kabullenmeniz gerekiyor. İsteklerimizde aşırıya kaçabileceğimiz bir gün. Ay’ın bulunduğu konum, maddesel ihtiyaçlarımız doğrultusunda hareket etmemiz gerektiğini söylüyor. Duygusal derinliğimiz konusunda gizemli davranmayı yeğleyebiliriz. Arzularımız paralelinde düşüncelerimizi şekillendirerek, baskın davranışlar içinde olacağız. Yakın çevrenize dikkat.

SİZDEN FAYDALANMALARINA İZİN VERMEYİN

16 ŞUBAT PERŞEMBE BOĞA Burç Yorumu:

Samimiyetiniz ve eli açıklığınız bazılarının iştahını kabartıyor. Aman dikkat. Partnerinizin duygusal değişimlerinizden etkileniyorsunuz. Aranızda bazı istenmeyen olaylar gelişebilir. İkinizde farklı dünyaların insanları olmanıza rağmen, sorunlarınızı aşmamanız için neden yok. Bugün, ortak duygu paydası içinde buluşmayı denemelisiniz. Sabırlı yapınızı ortaya çıkarmaktan başka çareniz yok.

16 ŞUBAT PERŞEMBE İKİZLER Burç Yorumu:Yönetici gezegeninizin size zorluklar çıkarması sonucunda, arkadaşlarınız arasında iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz. Sizin istediğiniz şartlar her zaman aynı olmayabilir. İsteklerinizde değişim yaşarken, karşı tarafın duygularını da düşünmek zorundasınız. Yaşamınızda oluşan aksilikler karşısında huzursuz olmanız için neden yok.

AKREP KADINI SİZİ SEVİYOR

16 ŞUBAT PERŞEMBE YENGEÇ Burç Yorumu:Yönetici gezegeniniz Ay, kombinasyon burcunuz Akrep’te ilerliyor. Duygusal anlamda kendinizi enerjik ve olumlu hissediyorsunuz. Partnerinizle aranızda güçlü bağlar oluşmakta ve bugün ona karşı derin duygular içinde olacaksınız. Çekim gücünüzün yüksek olduğu bir gün. Spekülasyondan uzak kalmaya çalışmalısınız.

16 ŞUBAT PERŞEMBE ASLAN Burç Yorumu:Ailenizin sorunları karşısında kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Bugün inatla kendi fikirlerinizi savunmak isteyeceksiniz. Duygusal konularda bazı fanatik düşüncelerinizin esiri olabilir ve eskiye özlem duyabilirsiniz. Özellikle sevdiklerinizle paylaşmanız gereken çok şey var. Daha esnek olursanız, kendinizi huzurlu hissedeceksiniz.

MUTSUZ OLMAK KADERİNİZ DEĞİL

16 ŞUBAT PERŞEMBE BAŞAK Burç Yorumu:Doğal yapınızı zorladığınız zaman kendinizi huzursuz ve mutsuz hissetmenizden tek sorumlu yine kendinizsiniz. Bugün, kişisel güvenliğinizi ön plana çıkaran düşünceler içindesiniz. Olayları değişik boyutlarda değerlendirmeniz yüzünden yanlış sapmalar yaşıyorsunuz. Finans konusunda doğru kararlar almalısınız.

16 ŞUBAT PERŞEMBE TERAZİ Burç Yorumu:Derin düşünceler içindesiniz. Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi gösteremediğiniz zaman, kendi içinize kapanıyorsunuz. Bugün her türlü aktiviteye açık ve ılımlı bir gününüzde olmanıza rağmen, işin içine duygular girdiği zaman, partnerinizin sizi anlamasına izin vermiyor ve düşüncelerinizi gizlemeyi tercih ediyorsunuz.

16 ŞUBAT PERŞEMBE AKREP Burç Yorumu:Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal derinliğinizi karşı tarafa yansıtmak isteyeceksiniz. Kıskançlıklar söz konusu olduğu zaman agresif ve kaprisli oluyorsunuz. Bugün, partnerinizin her söylediği sözden olumsuz etkileniyorsunuz. Duygularınızı abarttığınız zaman, kendinize olan güven duygunuzu yitirebiliyorsunuz.

16 ŞUBAT PERŞEMBE YAY Burç Yorumu:Özgürlükçü yapınızın zedelenmesinden korkuyorsunuz. Bugün, Ay bilinçaltınızı yoğunlaştırabilir ve derin düşüncelerin altından kalkmanız zorlaşabilir. Yakın dostlarınızdan yardım almalı ve olayların esnek yönünü düşünmelisiniz. Keskin ve sezgisel düşüncelerinizin sizi rahatsız etmesi sonucu, hareketli bir gün yaşıyorsunuz.

ŞİDDET SİZE GÖRE DEĞİL

16 ŞUBAT PERŞEMBE OĞLAK Burç Yorumu:

Acılara tutunmak diye bir şarkı vardır. tam size göre.Arkadaşlarınızın yaratıcı yönleri hoşunuza gidiyor ve onlarla kombinasyon işler yapma düşüncesi içindesiniz. Şiddet eğilimlisi değilsiniz fakat bugün, çevrenizde gelişen bazı olaylara tepki gösterebilirsiniz. Canınızın sıkılmasını istemiyorsanız, duygularınızı saklamalı ve temkinli hareket etmelisiniz. Yakınlarınızın fikirleri önemli olacak.

16 ŞUBAT PERŞEMBE KOVA Burç Yorumu: Hadi bana ellerini var.. Size en yakın kişilere öfkenizi yansıtarak, gerçek dostlarınızın kalplerini kırdığını fark etmemeniz mümkün değil. Bugün kardeşlerle ilgili iletişim problemleri gündeme gelebilir ve aile içinde bu konuların yorumu yapmanız gerekebilir. Sevdiklerinizin sizinle aynı düşünce içinde olmamaları canınızın sıkılmasına neden olacak.

16 ŞUBAT PERŞEMBE BALIK Burç Yorumu: Siz geleceksiniz. Size de gelecekler artık şanslı bir dönemdesiniz, burcunuz size müjdeler verecek. Ay kombinasyon burcunuz Balık’ta ilerlerken, duygularınızı yaratıcı bir şekilde sosyal aktivitelere dökerek tatmin sağlayabilirsiniz. İnançlarınız ve idealleriniz doğrultusunda hareket etmekle bazı kişileri şaşırtabilirsiniz. Olayları çok fazla irdeleyeceğiniz bir gün. Bazı konularda kendinize güvenmeyi artık öğrenmeli, fırsatları doğru değerlendirmelisiniz. Kimseyi kırmayın. Unutmayın siz özelsiniz.

Sitemize yorum yapın.

İlginizi Çekebilir

Berkcan Güven dolandırıldı

Fenomen Berkcan Güven, Alizade tarafından dolandırılmış. Sosyal medya fenomeni Berkcan Güven katıldığı bir programda beraber …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting