Ana Sayfa / Kadınca / Burç 18 Şubat yorumları (18 Şubat günlük burç yorum)

Burç 18 Şubat yorumları (18 Şubat günlük burç yorum)

Bugün 18 Şubat cumartesi ve burcun sana ne söylüyor. 18.02 2017 günlük burç yorum ve analizleri. Oğlak 18 şubat burç. Kova burcu 18 şubat yorum. İkizler ve terazi burcu 18 şubat cumartesi günlük yorum ve analizleri. 2017 yılı 18 Şubat tarihiyle astroloji yorumları. Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burçlarını Cumartesi 18 şubat yani bugün neler bekliyor.

GÜNLÜK BURÇ 18 ŞUBAT 2017 CUMARTESİ YORUM VE ANALİZLERİ

Türkiye’nin en iyi astrolog ve yıldıznamecilerine göre günlük burç yorum ve analizleri. Cumartesi 18 şubat burçların en iyi analizleri ve irdelenmesi. bugün burcun ne söylüyor yorumları.

18 ŞUBAT 2017 CUMARTESİ Koç Burcu yorum

Cumartesi için Koç kadını ve erkeği güzel bir gün planlayabilir. Gelecek beklentilerinizin yoğun olduğu bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçireceğiniz yerlere gitmek size iyi gelecektir. Uğraştığınız işlerde çözülme sonlanma yaşayabilirsiniz. İşlerinizde destek aldığınız kişilere yönlenmek isteyebilirsiniz fakat gün boyu kararsız tutumunuz işlerinizin de ilerlemesini engelleyecektir.

YILLAR DEĞİL YOLLAR AYIRMASIN SİZİ

18 ŞUBAT 2017 CUMARTESİ Boğa

Yarının işini bugünden yapın ve sevdiceğinize koşun. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Kararsızlık nedeniyle işlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. İlgilendiğiniz bazı konularda bitişler yaşayabilirsiniz. Gizli kalan koşullardan etkileniyor olabilirsiniz. Bekleme zamanlarını kendinize ayırabilirsiniz. Eksik işlerinizi toparlamak, kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacaktır.

İkizler

Hep aklınızda bir şey var ama ne? Düşüncelerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Akademik konularla ilgilenmek isteyeceğiniz zamanlar var. Elde olmayan nedenlerden dolayı başınıza gelen olaylara karşı kabullenme içinde olabilirsiniz. Uğraştığınız işlerin sonuçlarını beklemek sizi yorabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.

ISSIZ LİMAN GİBİSİNİZ GEMİ BEKLEMEYİN

Yengeç

Ortaklı para durumundaki dalgalanmalarla uğraşacağınız bir gündesiniz. Kararsız koşullar sizi yorabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar olabilir. Yaşanan olayları kabullenme içine girebilirsiniz. Kriz yaratacak olan durumlardan olduğunca uzak durmakta fayda var. Sakin kalıp olayları lehinize çevirebilirsiniz.

Aslan

İkili ilişkilerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Dengede kalmak isteyeceğiniz zamanlar var. Gün içindeki işlerin ilerlememesi sizi yorabilir. Kararsızlık nedeniyle ufak tefek tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Uğraşlarınızla ilgili konularda feragat etmek durumunda kalabilirsiniz. Tamamlanma içinde olacağınız bir gündesiniz.

Başak

Aşk sizin için geliyor. İş hayatınıza ait sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullardan elinizden geldiğince uzak durmaya çalışmalısınız. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınızı göz ardı etmemeye özen gösterin. İşlerinizle ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Tenkit edici tavrınızdan sıyrılabilirseniz, daha sakin bir gün geçirebilirsiniz. parayı da bulacaksınız.

ALIŞVERİŞ ÇILGINI OLMAYIN

Terazi

Çok para harcamak sizi mutlu etmez. Harcamalarınızı abartma eğiliminde olacağınız bir gündesiniz. Spekülatif konular gündeminizi etkileyebilir. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fakat bugün işlerinizde sıkışma olabilir. Sosyal konulara yönlenmek sizi daha fazla rahatlatabilir. Tamamlandığınızı hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

Akrep

Bugün güven içinde olmak sizin için çok önemli olabilir. Kendinizi rahat hissettiğiniz kişilerle görüşmek isteyebilirsiniz. Geçmişe yönelik konular gündeme gelebilir. İlişkilerde sıkışmalar yaşanabilir. Kabullenme içine gireceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kaynaklo olaylarda iç sesinizi dinlemelisiniz.

akrabalarınızı ziyaret edin bugün
Yay

Bugün kardeşlerinizle ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularla ilgili bir karar verme durumundaysanız beklemeler yaşanabilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Karar vermeden önce dikkatli olmakta fayda var. Sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Oğlak

Maddi konular gündeminizi etkileyebilir. Parasal yatırımlarınızla ilgili belirsizlikler sizi yorabilir. Kararsızlık yaşayabileceğiniz durumlar söz konusu. Harcamalarınızla ilgili konularda kendinize sınır getirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda, başkalarından destek alabileceğiniz zamanlar var. İlgilendiğiniz işlerde çözülmeler olabilir.

Kova

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebiliriz. Kararsız tutumlar içinde kalacağınız zamanlar olabilir. Kişisel açıdan önem verdiğimiz konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizin sıkışmasından çıkan gerilimlere dikkat etmelisiniz. Sağlığınızla ilgili konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere özen göstermenizde fayda var.

ELDEKİNİN DEĞERİNİ BİLİN
Balık

Olan var olmayan var. siz elinizdekinin kıymetini bilin olur mu? Bilemediğiniz olaylarla ilgili konulara özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. İşlerinizle ilgili konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Olaylarda iç sesinizi dinleyerek hareket ederseniz sizin için daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Gün içinde uğraştığınız işlerde ilerleme kaydetmekte zorlanabilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP’ye katıldı

CHP’ye İYİ Parti’den istifa eden Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu geçti. İYİ Parti’den istifa eden Ayşe Sibel …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting